Raul ale dales teraz do pieca....
Chcesz pare argumentow dotyczacych tego, dlaczego uwazamy ze Dudek i Franek powinni byc powolani?? No to prosze, zaczne od Franka:
- kto strzelal bramki w eliminacjach?? moze Brozek ?

a moze swietny napadzior Grzes Rasiak (ironia i sarkazm) , ktory pobiega chwile i puchnie?, no moze cos i tak strzelil ale mniejsza z tym
-kto bedzie partnerem dla Zurawskiego? moze Grzes? sęp pier*****
-co z tego ze od dawna nie strzelil bramki , ma jeszcze troche czasu zeby sie pozbierac, a gdyby zostal powolany to na pewno bylaby dla niego duza motywacja, o klasie pilkarza nie znaczy tylko ze strzela bramki , pilka nozna to gra zespolowa, liczy sie czytanie gry , rozgrywanie pilki itp itd
Teraz sprawa Dudka:
- ma bardzo duze doswiadczenie ( nawet te porazki w Korei i Japoni ) i jak narazie jest jeszcze klubowym mistrzem Europy ( do jutro ale to sczegol

)
przeciez w finale LM zniszczyl po prostu Szewczenke ( nie wiem jak sie to pisze - nie czepiac sie)
- bardzo czesto Jurek popisywal sie wspanialymi obronami
- jest przyzwyczajony do tego rodzaju turniejow (LM , Mś)
- gral duzo czasu w Premiership, a jak wiadmo pilka angielska jest bardziej ze tak sie wyraze brutalna

- porownajcie sobie Dudka do Fabianskiego , przeciez to smiech na sali
- Boruc wiadmo ze pierwszy sklad ale zamiast tego Fabi~ Dudek powinien byc na lawie
Starczy ci argumentow Raul?? bo jak nie to jescze cos znajde
A taj btw dziwie sie rowniez ze nie powolal Klosa i Rzasy
Gdyby byl Jurek i Franek to moje prognezy wygladaly by tak :
z Niemcami wygrana
z Kostaryka wygrana
z Ekwadorem wtopa lub remis
troche sie rozpisalem ale wkurza mnie jak ktos tak mowi o legendarnych pilkarzach polskich ( oczywscie naszego pokolenia)
pozdro dla Janasa, oby cie wy*****