Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Powiedzcie mi czy to sie oplaca pod wzgledem czas gry/zysk z tego. Bardzo prosze o wypowiedz kogos kto mial juz takiego knighta ktory nie skilowal, a jedynie expil i jakie skile bede mial na 20, 50 i 100 lvlu. No i czy to mi sie oplaca?
|
Lvl 20- 50/50
lvl 50- 70/70
lvl 100 80/80
Jak widać nie opłaca się. Zanim kupisz pacc, potrenuj do 70-80, wtedy wszystko się opłaci, a expa zawsze się nabije.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
Ale wciaz nie uzyskalem konkretnej odpowiedzi na postawione przeze mnie pytanie. Zalozmy ze kupie sobie pacca na rok. I teraz mam pytanie: Czy lepsza postac bede mial jak przez caly rok bede expil, czy jak bede na poczatku trenowal a pozniej expil? Czy czas stracony na skillowanie szybko sie pozniej nadrabia w expieniu?
|
Oczywiście, że tak. Im masz wyższe skille, tym więcej zadajesz obrażeń, im więcej zadajesz obrażeń, tym szybciej zabijasz potwory, im szybciej zabijasz potwory, tym szybciej zbierasz doświadczenie. Tak więc, uzyskujesz dużo więcej expa w krótszym czasie niż nietrenujący knight. Wyższe skille to też mniejsze koszty huntu, warto o tym pamiętać.