Temat: Neostrada X(
Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2006, 02:43   #14
mentozer
Użytkownik Forum

mentozer's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
mentozer ma numer GG 4295860
Domyślny

@Thomasi - jednak chyba nie az tak glupi byl ten monter. bo cos slyszalem o tym. a mianowicie chodzi o sterowniki do tych magicznych puszeczek. ja mam thomsona speed touch cos tam i bardzo bardzo rzadko mi sprawia problem z odlaczeniem od uslugi chociaz powinni zmienic ten komunikat na "tpsa znowu robi cie w ch*ja, musisz po raz enty kliknac na magicznym guziczku i przestawic na ON, ale nie gwarantujemy ze cokolwiek to zmieni" a wszystko za sprawa niekompatybilnosci modemow i sterownikow do uslugi neostrada

@Peet - w moim wyzej wymienionym modemie nie bylo tak latwo z tym cfos'em. chodzilo wlasnie o stery. no nie mow ze wydales az 30zl nigdy bym tebo bledu nie popelnil ja tam wyznaje religie wszechwiedzacego google.com i co bog stworzyl, to google nam da.

chociaz rzeczywiscie cfos rozwiazuje 90% problemow z neostrada. tylko nie wybijal bym sie za bardzo z cfosem, bo na pierwszy rzut oka wydaje sie sprawa dziecinnie prosta, lecz przy rzucie drugim okiem pojawiaja sie juz problemy bo komus cos tam nie dziala, komus w ogole nie dziala a reszcie nie udalo sie go w ogole sciagnac. i potem powstanie miliardy postow "mam male pytanko" dotyczacych wlasnie tego softu i po miesiacu juz bedzie ludziom dupa odpadac od pisania "magiczny przycisk szukaj plx"
mentozer jest offline   Odpowiedz z Cytatem