Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2006, 18:37   #6
Vantage
Użytkownik Forum

Vantage's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Jeżeli oskarżasz kogoś o bota musisz mieć 100% pewności, bierzesz odpowiedzialność za to, co mówisz.
Cytuj:
i mówiłem....jak uzywasz botów to nie pisz na tym forum. WON.
Aha, i on też używa bota, tak?

Moim zdaniem rokerom wogóle nie opłaca się używanie jakichkolwiek wspomagaczy...

...dlaczego?

Wielu ludzi gra po to aby sprzedać swoją postać. Nawet jeżeli z początku ta osoba jest przekonana, że chcę tą swoją postacią naprawdę grać tylko dla siebie. Na roku takiej opcji nie ma. Bo kto chciałby kupić Rookstayera, nawet z 70 lvlem? Może lepiej, kto chciałby sprzedać rookstayera z 70 lvlem?!
Po za tym ten bot może przynieść kożyści dopiero na głównym landzie, no bo co na roku pomoże? Jak sądzisz, opłaca się komuś granie na roku z botem dodatkowo?
No chyba, żeby szybko wgiąć 8 lvlel... ale to już inna historia.

Na rooku grają (moim zdaniem) ludzie, którzy naprawdę czują klimat RPG, choć nie wiem jak słaby by on nie był. Więc dlaczego ktoś, kto gra dla przyjemności na ROOKU ma używać wspomagaczy i wytrącać te poczucie mistyczności i tajemnicy?

Apropos GMa. Tylko raz miałem okazję się z nim spotkać, dodatkowo z mojej inicjatywy (może dlatego, że tylko raz próbowałem).
Myślę, że jeżeli Twój report będzie dość dokładny i czytelnie napisany, będzie zawierał dużo informacji o problemie, GM powinien rozpatrzyć report pozytywnie.

Ja sam bym zignorował komunikat:
"00.00 X-man: I see n000b with cave bot, come to me fast plxxx!!", etc.. jeszcze dodatkowo w pięknej angielszczyźnie w polskim wykonaniu.

Ostatnio edytowany przez Vantage - 17-05-2006 o 18:44.
Vantage jest offline   Odpowiedz z Cytatem