Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloker
Hahahahah, jestes smieszny.
Prawda jest taka, ze gdy nie gralem przez jakies pol roku, dalem dostep do mojego konta koledze, ktory jednak nie potrafil wykazac sie umiejetnosciami i spadl z 108 lvl na 103; nie nazwalbym tego sharowaniem konta.
Co innego jak np Bill , Liinek, Gonzalez sharuja swoje konta od 1 lvla..
No ale coz, ja zabijam Polakow wiec i tak nie zrozumiesz tego co napisalem.
Wcale nie, zeby mnie to obchodzilo
HEHEHEHEHEEHEHEHH!!11111111111111111111!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Hail The Tuath!!!!!
|
Mnie nie interesuje czy sharujesz konto bo wiem ze sharujesz pytalem tylko ktory owner tu sie wypowiada. Taj bajeczki to mozesz sobie opowiadac dzieciakom z tego forum. Nie obchodzi mnie takze kogo zabijasz i za co to wasza sprawa, kazdy kto gra na Pandori od jej powstania wie kim jestescie, co robiliscie kiedy gra który owner, wiele osob wie ze twoje (lub innego z twoich ownerów) numery to posylanie na prv msg linków z hack site

sam dostalem dwa razy jak jeszcze miales lvl +40 i ja podobny, "sprzedawanie postaci jakiemus dzieciakowi za real kase a potem uzycie recover key, ty lub którys z twoich ownerów sharowal tez inne postacie z tego serwera ... Master Zartotha na przyklad, udajesz ze umiesz grac w tibie a jedyne co umiesz to dobrze ustawic bota, i lamac wiele zasad tej gry.
Jesli mysliasz ze jestes, wielki, wspanialy i masz wielu przyjaciól na Pandori, ze ktos ceni cie za to jaki jestes i kim jestes to zdecydowanie powiedz : NARKOTYKOM STOP