Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2006, 22:26   #18
Bloker
Użytkownik Forum

Bloker's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London

Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pandorian technomancer
Mnie nie interesuje czy sharujesz konto bo wiem ze sharujesz pytalem tylko ktory owner tu sie wypowiada. Taj bajeczki to mozesz sobie opowiadac dzieciakom z tego forum. Nie obchodzi mnie takze kogo zabijasz i za co to wasza sprawa, kazdy kto gra na Pandori od jej powstania wie kim jestescie, co robiliscie kiedy gra który owner, wiele osob wie ze twoje (lub innego z twoich ownerów) numery to posylanie na prv msg linków z hack site sam dostalem dwa razy jak jeszcze miales lvl +40 i ja podobny, "sprzedawanie postaci jakiemus dzieciakowi za real kase a potem uzycie recover key, ty lub którys z twoich ownerów sharowal tez inne postacie z tego serwera ... Master Zartotha na przyklad, udajesz ze umiesz grac w tibie a jedyne co umiesz to dobrze ustawic bota, i lamac wiele zasad tej gry.
Jesli mysliasz ze jestes, wielki, wspanialy i masz wielu przyjaciól na Pandori, ze ktos ceni cie za to jaki jestes i kim jestes to zdecydowanie powiedz : NARKOTYKOM STOP

Nie wiem skad u ciebie sie bierze zawsze tyle nieprawdziwych informacji, zawsze masz duzo do powiedzenia natomiast nic z tego nie jest prawda, i nic twoje slowa nie znacza.

Pozniej sie dziwicie, dlaczego wiekszosc ludzi , ktorych zabijamy na tym serverze to Polacy, wiekszosc z was jest skonczonymi idiotami, taka prawda.

Jedyna osoba z calego tego team'u Eye of The Tiger , ktora cos moze potrafi jest Gonzalez, reszta to banda skonczonych kretynow.

Carismo zginal 30 sekund przed server save, bo zamiast sie wylogowac to dal exit <lol>.

Pozdro
Bloker jest offline   Odpowiedz z Cytatem