Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 11:35   #30
Lekjam
Użytkownik Forum

Lekjam's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Lekjam ma numer GG 7857853
Domyślny

Najlepiej wogóle knighta nie robić na paccu tylko na faccu wytrenic skille a pozniej kupic pacc. Chyba, że na nowych serverach,to zależy od tego ile grasz dziennie. Ja bym zrobił tak, że poświęcił pare dni ( około tydzień ) i wytrenił skile do mniej więcej 65/65, a dopiero potem exp na scarabach, bo na larvach to ty będziesz pół roku 50 lvl robił

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Lvl 20- 50/50
lvl 50- 70/70
lvl 100 80/80

Jak widać nie opłaca się. Zanim kupisz pacc, potrenuj do 70-80, wtedy wszystko się opłaci, a expa zawsze się nabije.

Oczywiście, że tak. Im masz wyższe skille, tym więcej zadajesz obrażeń, im więcej zadajesz obrażeń, tym szybciej zabijasz potwory, im szybciej zabijasz potwory, tym szybciej zbierasz doświadczenie. Tak więc, uzyskujesz dużo więcej expa w krótszym czasie niż nietrenujący knight. Wyższe skille to też mniejsze koszty huntu, warto o tym pamiętać.
Hm... no co do tych skili to ja bym się nie zgodził, ponieważ gdy expisz o jakąś 1,5 raza szybciej rośnie skil ataku ( club/sword/axe ) niż defensywy, a więc moja propozycja skilów

20 lv 50/50 ( wytrenione )
40 lv 67/64
50 lv 72/68
80 lv 85/82 ( troche potrenione przez okres od 50 do 80 lv )
100 lv 89/86

Suma sumarum wychodzi na swoje bo na tych skilach spokojnie można dojechać do 150 lvl. Hm... a więc stwierdzić można, że trening się nie opłaca, jednak tak nie jest czemu? Dlatego, że przez te wsyztskie lvle do 80 będziemy wolniej expić niż "wytreniony" knight ze skilami np. na lvlu 30 72/70 ( czyli tzw. skile 'do expienia'. Trening przydaje się też jeżeli chcecie jak najszybciej używać run uh. Dziękuje...
Now your bill is in the mail
You got stronger but your mind got weak
You made a promise you couldn't keep
You had it all - You lost more
It's all there in the fee

Ostatnio edytowany przez Lekjam - 18-05-2006 o 11:44.
Lekjam jest offline   Odpowiedz z Cytatem