@up
Sluchaj ja wypowiadam swoje zdanie, ale zby nie bylo ze nie mam racji, mimo ze ludzka zecza jest mylic sie to napisalem w czwartej opcji ze BEDZIE KOSIL AZ MILO!! Ale widac na lekcjach jezyka polskiego w podstawowce to ty spales i czytac nie potrafisz. Skandal to jest twoj poziom iq wiesz... ja sie tu staram kulturalenie i nie ublizajac, a jak ublizajac to zaznaczam ze moge sie mylic, ale do ciebie to nie dociera, jak ty taki jests kumpel Tomka, to sobie jego imie na posladku grzecznie mowiac wytatuuj, a nie mi wygarniasz, dobre?? I trzeba byc ignorantem jakich malo, takze mowiac grzenie, zeby twierdzic ze Tetro nie sharuje... jego zdniam on ma czas na spotkanie ze znajomymi, dziewczyna, zycie codzienne, nauke, mycie sie, jedzenie, ogladanie telewizji, odwiedziny na forum, grzbeanie w necie, chodzenie do kibla, przebywanie w szkole po kilka godzin dziennie, no i jeszcze GRANIE W TIBIE PO 10H DZIENNIE... Tomek moze sie myle, moze nie sharujesz, ale jezeli tak nie jest to jestes boski bo ja nawet nie spiac 24h na dobe bym tak nie potrafil.
Zeby nie bylo ze co, ale zostalem sprowokowany naglym atakiem glupoty, widac ze Tomek sie otacza znajomymi na swoim poziomie, ale jak to mowia swoj do swego zawsze ciagnie. Tak to juz byla zlosliwosc.
Jezeli ktos ma cos do mnie, to prosze na PW, bo zaraz zasmiecimy cale forum, ja jestm skory do wszelakich dyskusji, a co nawet w realu mozemy sie spotkac i pogadac, nie mam nic przeciwko, doputy, dopoki nie lze mi sie w zywe oczy, albo niezauwarza sie czegos oczywistego.
|