Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior
Jak dla mnie jesteś żałosny.... żeby nie było nie liżę dupy tetrowi bo go znam już wiec nic nie musze ale ja gram po 7 + h dziennie chodzę na dwór spotykam się z kolegami szperam w necie i jestem na forum i nie widzę koło siebie braci i kumpli sharujacych gram sam a wiec odwal się od tetro zazdrościsz mu ?? a co do wojny jestem neutral bo znam obie strony ... a jak widzę to aie już powoli wymieka
|
No wiec podsumujmy. Spisz powiedzmy 8h w tibie grasz 7h, to nam daje 15. Nie wiem ile masz lat ale zapewne chodzisz do szkoly lub pracujesz ~8h, to nam razem daje jakies 23h. Jak sam powiedziales wychodzisz na dwor spotykasz sie z kolegami i szperasz w necie, zalozmy ze na to wszystko zejdzie ci ta jedna ostatnia godzina(towarzyski jestes). I tak uplywa twoj dzien. Wszystko sie zgadza ale.... prawdopodobnie srasz i sikasz pod siebie grajac w tibie, nie myjesz sie(to zajmuje troche czasu) i ostro walisz(brod i pot) hmm... no tak juz wiem dlaczego na znajomosci i sport poswiecasz tylko 1h.(zastanow sie nad soba)
Pozdro
PS. Pomyslcie o Tetrze~ ktory gra 10h dziennie (absolutnie sam) i jeszcze znajduje czas dla dziewczyny.