Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 17:29   #53
Niewidzialna reka
Użytkownik forum

Niewidzialna reka's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez R4z0r
Omg grafika troche lepsza ale kretoszczur sux i swistak sux
zamiast napisu ze znalazl miecz powinno byc ze go dostał albo kupił np .You buy Swistak's sword for 110 brylek XD Ja jestem fanattykiem gothica i boje sie zobaczyc sniacego (((( chyba ze fake nie dojdze bo wyobrazam sobie już gs z głową niewiadomo czego XD fake sredniawy w epoce gimpa powinien miec chociaz male efekty.Aha jeszcze stary obóz porób pagórki(góry)skarpy i wiecej ziemi mniej trawy oraz more domków i dach zrób taaki jak na tiqu bedzie podobny jakby cos moge podrzucic spritki.
Teraz fabuła. Bezczelnie zgapiłeś z gry mogłes np. zrobic fake gothic ale opowiedziec wlasna historie wyobrazenie g 3'jki bylo by ciekawsze.
jAK chesz wyslij mi te spirty na e-maila [email protected]
a co do sciocego to chyba z tym bedzie problem bo narazie nie ma zadnych lepszych pomyslow niz GS z glowo niewiadomoczego
A i jeszcze 2 rzeczy dysleksje mozna wyleczyc ale tylko w wieku od 5-8 lat pozniej to juz wchodzi w krew
drugie: MOWILEM ZE TO BEDZIE FAKE O GOTHIC I I CALA HISTORIA BEDZIE O TYM jak skoncze ten fake to moze wezme sie za zrobienie fake w realiach Gothic II tyle ze z wlasno fabylo
Ale jak ktos ma pomysl na Sniocego niech tutaj wkleja bede wdzieczny

Ostatnio edytowany przez Niewidzialna reka - 18-05-2006 o 17:32.
Niewidzialna reka jest offline   Odpowiedz z Cytatem