Pandoria jest niczym innym jak antyczną "Puszką Pandory". Jest to coś co jest przyczyną konfliktów i nieszczęść.
Nie mam zamiaru nikogo krytykować.
Chiałbym tylko zauważyć, iz wielu z was boii się tego co wywołać może ta wojna.

Ja nie chce nikomu lizać tyłka i świadomie opowiadam się za TK mimo, iż nigdy do tejże guild nei bedę należał. Znam osoby zarówno z Tk jak i z Tuath i szczerze powiedziawszy różnice widać już na pierwszy rzut oka...
TK jest guildią w której reifikacja ludzi nie wchodzi w grę (tak jak w Tuath)...
Gra jak to powiedział jeden z membersów jest tylko dodatkiem do czegoś znacznie więcej. Członkowie tej guid wiedzą iż Tibia to nie wszystko. Jednak znaczna część tej guild wie iż to co dla innych jest życiem to tylko i wyłącznie gra.
TK ma silne podstawy emocjonalne co mnie się bardzo podoba. Jest to coś więcej niż paczka graczy z jednego świata i to należy im cenić. Organizują oni udane meetingi z czego przywoża niezapomniane wrażenia. GRA JEST TYLKO DODAKIEM DO CZEGOŚ WIĘCEJ.
Tuath jest guildią (rzekłbym) PAbuserowską. Nie krytykuje jednak tych zachowań lecz zwracam uwagę na fakt iż dla wielu membersów tej guild

liczą się tylko i wyłącznie kożysci materialne. Brak w tej guild przyjazni. :/ Ale to tylko moja opinia.
Jeżeli przyjdzie wojna świadomie opowiadam się za TK. Wiem, że może swoim lvlem nic nie zdziałam ale na mnie mozecie liczyć.
Najciekawszym rozwwiązaniem na co Abuserowcy chyba w życiu nie pójdą mogło by być połączenie obu guild i zbudowanie silnej działającej i opierającej sie na lojalności Guild.

... koniec PA. Zobaczycie. Przez takei sytuacje jakie widać w filmie Drottyego Pandoria kiedyś się rozpadnie a wy pozostaniecie na niej sami... Bo komu chce sie wbijać lvl i zarz potem paść.
@Tie
Mówisz, że nikogo nie ruszacie kto wam nie zawinil... Popatrz do cholery na film... zmontowany przez Drottera. Połowe nicków z niego widziałem na liście waszej guild.
Głupiec mnie wyśmieje. Mądry potwierdzi.