Wrzuce tu cos od siebie...
Hybryda rozumiem ze jestes wkurzony ze koles uzywa bota ale po przeczytaniu all twoich commentow bardziej jestes w*****ony o to ze on cie przegonie i jak to ujoles "zrzuca udzielnego 24 levelka z tronu" n/c... uwazasz sie za krola??? jest wiele rookstayerow lepszych od siebie i na tym swiecie gdzie grasz pewnie tez ... sam mam rookslayera i nie chodze po miescie i nie krzycze "JA JESTEM NAJLEPSZY NIKT MNIE NIE DOGONI A JEZELI KTOS ZACZNIE MNIE DOGANIAC NA BOCIE TO GO ZRAPORUJE I SIE BEDE ZALIL NA FORUM" a jesli myslisz ze jestes najlepszy na rooku na swoim swiecie to poczekaj a sie przekonasz... przez caly czas nie widzialem wiekszego lvla od mojego az tu kiedys na 26 lvlu widze jakis koles z 30 biegnie i co? nie pytalem sie go i nie czepialem, nie wsadzalem do vipow zeby widziec ile expi, nie musialem do niego gadac i sprawdzac czy ma bota bo po co?? dlatego bo ja gram dla przyjemnosci czasem chce sie odczepic od maina i pogadac z kumplami tez rookslayerami na rooku (chociaz gram na non-pvp) po prostu nie przejmuj sie nim jezeli ma cave bota to laduj sie na inne expowisko bo na 100% nie ma ustawione zeby latal po calej planszy i ubijal all na pewno znajdziesz jakis dobry exp... a jesli uwazasz ze TY musisz byc najlepszy byc krolem rooka i "szpanowac" lvlem to lepiej zmien gre... Skoro on uzywa cave bota to co on z tego ma? nie gada z nikim, ubija te same potwory, nastepny lvlel praktycznie nic mu nie daje (procz tego ze ty jestes coraz bardziej wkurzony) bo ubija juz all na rooku...
Oczywiscie nie popieram botow i najlepiej by bylo gdyby ich nie bylo
Mam nadzieje ze zmienisz swoje nastawienie do swojego ego
nara