Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 19:46   #25
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

@Bunco_909,Cedric
Powiem wam tylko tyle. Nie mam za duzo kasy w rl i wolabym sobie ogladac tv i pisac na forum, dlatego ukradne twojej mamie torebke, a ojcu kase. No przeciez to nie jest takie straszne! To nei jest nawet wielkei przestepstwo! Bo to kwestia 200 zl czyli masz szkodliwosc spoleczna czynu! Ale zaraz sie rzucicie ze to nei to samo. Bo tak jest juz z takimi jak wy, jak wy komus to cacy ale jak ktos ma wam cos szkodzic to niedobrze.
Nie wiem o co wogole ta polemika, jest to nie legalne, tak w tibi jak i na tym forum. Wiec po co sie rzucasz jak dostajesz upomnienia. Na ich miejscu podalbym jeszcze IP do CipSoftu zeby dali ci bana na 30 dni.

@Up
Podac ci chusteczke? Jak ci sie tu nei podoba to drzwi otwarte! Nikt tu nei bedzie po tobie plakal, maly czlowieczku.
Edit
Dokladnie! Daltego skasowali mu posta. Tibia.pl cieszy sie mianem oficjalnej strony fanowskiej. Dlugo na to zarabiali. Dlatego popieram to co zrobili. To tak jakbys zostal aresztowany przez policje, za to ze chwalisz sie na glos, ze kogos pobiles czy okradles, a pozniej masz o to pretensje ze cie zatrzymali. Wez sie zastanow. I tak jestem wzorowym graczem [nosze baga, a nie plecak torchow] i to twoim zdaniem to jest ujma? Jestes slaby... zastanawia mnie tylko jedno, jak cie wychowywano.......

@Down
Kshaq? Ty bronisz cheaterow czy ja odnosze tylko bledne wrazenie?

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 18-05-2006 o 20:23.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem