Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 20:01   #105
Rico Mistik
Użytkownik forum

Rico Mistik's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Problem

Witam, mnie również doszły słuchy o nowym serwerze ...

Po nieszczesnym hacku I back .. pełen determinacji powracam ..
Mysle że będzie fajnie bynajmniej ciekawie, rywalizacja to coś co kocham, dostrzegam garstke ludzi w tym temacie mających pojęcie o dobrej grze .
Fajnie, może staniemy wspolnymi siłami u boku.

Jednak załamałem się gdy usłyszałem o rasizmie panującym na forum .. Nie rozumiem co wspólnego ma kolor skóry czy pochodzenia... Zarówno dostrzeglem polaków złodzieji jak i szwedów czy br.Znam kilku znakomitych graczy z Brazyli którzy zapewne pomiotali by wiekrzością ekipy.

Nie mam zamiaru wyśmiewać się z kogoś, czy obrażać, bo nie na tym to polega.

Obserwuje ten temat ostatnimi czasy, ktoś kilka stron wcześniej wspomniał, jak odróznimy tych dobrych prawdizwych ,zdolnych graczy od newbie.

Natomiast mam na to odpowiedz możemy zorganizować turniej pvp oraz przy okazji kilka treningów na otsie.Odrazu okażę sie kto jest tylko mocny w "gębie", a kto potrafi dobrze wykorzystac błąd gracza + kilka runek.

Wiem wiem... tibia.pl zabrania bodajże nawet rozmów o otsie i chatach do tibi.
Wiec jak ktos ma odwage i jest pełen determinacji, lojany oraz możę poświeć odrobine czasu to zapraszam na gg: 3986972

Mozemy wspolnie stworzyć gildie o jakiej nikomu się nie śniło, wystarczy działaś wspólnie..

„Mimo wiedzy o przegranej, Mimo armii nie zebranej, Oni walcza - bez nadziei. Smutni, czarni, cisi, niemi. Od zaglady ich nie zbawisz, Od rozpaczy nie ocalisz. Z cieniem walcza i staja sie cieniem. Wraz ze swa bronia i swym sumieniem. Umarli za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony, Powstawal i walczyl, choc braklo sil. Zapadal w rozpacz, lecz nadal zyl. Jedynego tylko widza sojusznika - Smierc.”

Ostatnio edytowany przez Rico Mistik - 18-05-2006 o 20:02.
Rico Mistik jest offline   Odpowiedz z Cytatem