Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cedric
Już powoli przestaje mnie dziwic dlaczego ludzie sie wynoszą na tibia.***.pl (cenzura żeby sie modki nie czepneły-.-)
@down
Zapewne też jesteś wzorowym graczem i chodzisz z bp torchów, po prostu Bunco_909 powiedział że używa bota i co z tego ma i nie dawał żadnej nazwy bota ani linku-.-, ale tibia.pl jako wzorowa strona fanowska musi kasowac takie posty bo nie daj Boże Xadam by to zobaczył to by tibia.pl wyleciała z support fansite. Taka jest naga prawda
|
aaa jeszcze chciałem cos dodać....masz rację chodzę z plecakiem torchów...to tak z przymrózeniem oka ale jeeli nie mam pochodni kupuje dwie w miescie a potem zbieram na szkieletach...NIE uzywam ZADNEGO szitu zeby miec swiatło czy coś....
Chciałbym jeszcze odpowiedizeć do kolegi wyzej który twierdzi ze sam siebie nazwałem królem- to był rodzaj ironii, bo w taki sposób jest to odbierane,to własnie ludzie myslą sobie e JA mam sie za jakiegos króla i dlatego napisałem w taki ironiczny sposób.
Za króla uwazałbym się jezeli osiągnąłbym z 40 level chociaz i znalazł poison dager...
nie chodzi o to ze ktoś mnie przegoni...tylko o to...ze jakis prostak ....najprawdopodobniej dzieciaczek który włący jakiegos bota....osiagnie to samo i w końcu więcej odemnie.
Na szcżescie spotkałem dzisiaj game mastera .....napisałem mu dwa nicki które uzywają botów.