Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 22:20   #115
Kensai
Użytkownik Forum

Kensai's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
Kensai ma numer GG 2882566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Level
Ej no knjaciku , z jednej strony Yoshi'san krzyczy,ze z niego patryiota i nie wstydzi sie tego,ze jest polakiem,a z drugiej strony ma zapisane,ze jest z Brazyli... mi to wisi i powiewa co on se tam napisze,ale niech nie wciska nam kitu o swoim patryiotyźmie bo patryiotyzm to nie tylko wielkie czyny jak śmierć za ojczyzne,ale także takie małe rzeczy jak stosunek do swojej narodowości.

np ja i wielu innych, nawet na Infernie znajdziesz wielu polaków "rasowych" PK,którzy jeżeli sie dowiedza,że jesteś polkiem to są mili i łagodni jak owieczki.
Pozatym wielu swe też ubija swe

...no i z innej beczki

Draco przechodza na Xerene w czasie gdy inni z Xereny chcą uciekać na nowy serv czyżby Draco znów zmienili serv czy na Xerenie mają znajomych wśród wygranych?
Omg widze ze nie macie sie do czego przy*ebać to piszecie o tym ze mam napisane "Brazil" w guild tiltle... Ale to cecha noobow ze szukaja dziury w całym... Tak samo jak z tym patryjotyzmem... Pff "stosunek do narodowosci" Skąd ty do Ch*ja znasz mój stosunek do narodowosci i polakow panie "Forum Mastach Pro" skoro nawet mnie nie znasz... Najłatwiej opie*dolić komuś dupe za plecami i pisać ze wyrzeka sie Polskości bo jest razem ze Szwedzkimi graczami. Zresztą dla mnie to mozesz tu pisac nawet że jestem synem Binladena or whatever xd Je*ie mnie co tutaj napiszesz bo i tak moi przyjaciele i znajomi wiedzia jak jest naprawde, a ich opinia jest dla mnie ważniejsza niz Pie*dolenie takich "Forumowych ekspertów"

Over & Out
Yoshi'san~
Kensai jest offline   Odpowiedz z Cytatem