Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 22:23   #73
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
@up
Ponieważ wsród młodzieży teraz jest taka moda
Przynajmniej w moim mieście, ta moda już minęla. Teraz to już tylko mali (6-9lat) chłopcy którzy krzyczą albo piszą krędą by pokazać jakimi są "ASAAMI"
Cytuj:
Niech sobie lapią tych swoich złodzieji, przestępców i bandytów a nie do gnoji sie burzą.
Z takich kiboli to dośc często rosną takie myndy, złodzieje, menele.Nie wszyscy ale jakas czesc na pewno.
Cytuj:
To nie jest jakaś dobra moda :/. Prymitywizm. Co niby takiego robią, jak zostaniesz złapany?
Ew. Spiszą za "obrażanie funkcjonariusza"
Cytuj:
Zachowanie chłopaka mnie nie zdziwiło, każda młodzież w tym wieku tak się zachowuje, wiadomo że młodzież nie ma szacunku do policji i jest to normalne że sobie krzyczał.
Lamusy którzy nie mają się czym innym popisywać, albo zdobywają "frietófff" rżnąc głupa.
Cytuj:
moj kumpel z kumplem poszli na mecz ja se jezdzilem na rowerze po meczu przyjechalem po nich a kumpel mial koszulke z napisem CHWDP i podbiegl palkarz i spytal co to znaczy ten bez koszulki powiedzial: chwala wam dzielni policjanci a ten co mial koszulke chce wstapic do policji to palkarz go zaczal na*******ac... ze wyladowal w szpitalu i polezal poltora miesiaca a gliny nie zaplacily odszkodowania...
Naa baaank poza tym zazwyczaj jest HWDP. Poza tym policjant nie ma prawa kwestionować w co sie ubierasz.

Ale się rozpisałem
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem