Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 22:24   #42
Podraz.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem

Domyślny

Cytuj:
Będę się za Ciebie modlić w kościele.
A ja bede sie modlic, zeby ci usuneli dostep w jakis sposob do tego forum, bo nie masz nic do powiedzenia.
Cytuj:
Cheaty były,są i będą i nic tego nie zmieni.Muszę przyznać,że ludzie piszący boty wzbudzają mój podziw, gdyż nie jest to łatwe zadanie.
Dokladnie. Zgadzam sie z powyzszym w 200%. Miedzy innymi to wlasnie pisania botow jest dla mnie wielka motywacja w rl zyciu. To dzieki temu, ze mam motywacje i ambicje aby napisac najlepszego bota i ominac zabezpieczenia cipsoftu, mam 6 z matmy, fizy i infy w szkole. I to wlasnie nauczenie sie pisania programow takich jak boty jest moim celem w rl life, a nie to zeby miec 100 lvl na rooku recznie klepiac wolfy.
Jakbym nie wiedzial, ze przez bycie dobrym programista moge miec pozniej satysfakcje jak kilku dzieciakow na mnie przeklina bo im wolniej exp rosnie, to bym sie pewnie nawet za to nie bral.
Cytuj:
Hehehehee ale on glupi, myslal ze ja go do tibia.com raportowalem?? A wystarczylo do tibia.pl dziekuje modkom bardzo!!! Oddalbym cale zloto Pana Klocka zeby zobaczyc teraz jego mine
OMFG. Naprawde nie zauwazyles ze on dostal bana za idiotyczne posty a nie dlatego ze ty go zraportowales?

Ostatnio edytowany przez Podraz. - 18-05-2006 o 22:31.
Podraz. jest offline   Odpowiedz z Cytatem