Temat: Sny
Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 22:35   #194
Bladehorn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 08 2004

Domyślny

Czasami, żebu uwierzytelnić coś człowiek niepamiętając zdarzenia dokładnie dopowiada coś swojego. Są to jednak drobne elementy, bo koncepcja całego snu nie zmienia się.
Mam czasami sny o spadaniu, ale szybko się budze. Często kieruje w snach, ide tam, gdzie chcę, robie to co chcę. Ostatni sen z dzisiaj (18.05.06) śniło mi się, że papież Benedykt XVI przyjechał do kościoła na wsi u mojej babci, a w kościele ktoś rodził, nie mówiąc już o tym, że papież przedemną uciekał. Niedługo mam bierzmowanie, może ma to coś wspólnego? Nieraz miałem sny o UFO. Jest to bardzo dziwne, bo lękam się tego, że będą mi się śnić. Nigdy ich w śnie nie widziałem ale wiedziałem że gdzieś tam są mówią do mnie... to takie trudne do opowiedzenia. Miałem też sen że biegam z łomem w ręku po podwórku i wygląda jak w grze widze swoją ręke z łomem na ekranie (coś jak Half Life, czy coś) podwórko było opustoszałe.

Słyszałem, że najlepsze żeby spowodować sen jest wstanie gdzieś o 3:00 ( sny powstają zwykle nad ranem) rano, rozbudzenie się i pójście ponownie spać. Mi się udawało, chociaz nie budziłem się z własnej woli, tylko coś mnie budziło np. ktoś na klatce coś robił itd. Dobra bo się rozgadałem, fajny temat w ogóle^^
Bladehorn jest offline   Odpowiedz z Cytatem