Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 22:35   #190
ShadowKaczor
Użytkownik forum

ShadowKaczor's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: zza komputera

Stan: Rookstayer
Imię: Neo Grak
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Irida
Poziom: 7
Skille: 21/19
ShadowKaczor ma numer GG 2126982
Domyślny

Co do bramek lvl jest mozliwosc ze sa one pod fieldami. Co do ludzi twoierdza ze to niemozliwe bo mzoie wziasc koles wszystko a drziw bedea otwrte itp. Co do otwartych drzwi to i ja mam watpliwosci, poniewaz to rzeczywiscie bylo by glupie ze noob moze sonie wziasc tak poprodtu te rzeczy. Ale po co by byly fieldy? dla picu? hmm.. no neiwiem podejrzane. Jest jednak taka mozliwsoc, ze jest teleport ktory teleportnie cie do skarbca, a po wybraniu jednej rzeczybys pojawil sie w swaityni dp lucb cos w podobnym stylu. Tyle ze po co by bylo np 1 platinum coin skoro go raczej nikt by nie wziol? Jest tez teoria ze to sa nagrody ktore sie dostaje za znalezienie buga czy cos takiego.

Co do baylicha to widac ze w tym pokoiku sa 3 wejscia. widac 2 dziury. 3 moglboy byc rope place a nad tym bylobywyjscie. Zeby sie upewnic postanowilem w tyym, celu zainstalowac cheata (juz go nie mam jak cos) ktory pokazuje wszystkie mapy cale odkryte. Nad tym nie bylo zadnego przejscia, ale jednak pomysallem sobie ze moze jednak tam byc poniewaz przy tym czicie to kolo slimow w Thais. Pietro nizej niz slimy i roty gdzie sie respi jeden skeleton to dzieki cheatowi widac jeszce 3 diznwe jakby tunele ktore nie sa calkowicie odkryte, a wiec jest mozliwosc ze jest mozliwosc zejscia do bazyliszka. Jest jeszce jedna mozlwiosac ze wejscie jest od dolu. Nizej nie da sie ustawic nic w mapce, ale moz ejednak jest gdzies jakis ukryty tunel. niedsotepny dal mini mapki itp.

Czmu wspomnialem o bazylu? Bylo troche o nim tu juz mowa, ale mowie wam odrazu ze przniesienie martwgo bazyla do imperatora to napewno nic nie da. poniewaz nawet go niezabijecie. To jest na 70% NPC tak samo jak MinoMag na rooku. Mozlwe jest ze jesli sie z nim odpowiednio pogada i sie go uwolni i powiesz op tym kruzaowi to z podziwu pozwoli ci wybrac jedna rzecz, ale to watpliwe poniewaz on bazycha chyba nie lubi, ale moze samo to ze sie tam dostanie wzbudzi w kruzaku podziw i da ci cos ze skarbca. A co do rozmowy o moze sie da z nim ogadac tylko trzeba znac jezyk wezy? Mialem jeszce kilka teorii, ale narazie chailem tyle napisac. Pozdroffka dla ludzi ktorzy prubuja to rozwiazac.

P.S.
Poczytajcie kod leonarda da vinciego. Widziice jak tam wszyztko zakodowajne jest? Jednak wydaje mi sie ze to nie jest zagdaka dla megamozgow, ale moze ejszce pomysle.
ShadowKaczor jest offline   Odpowiedz z Cytatem