Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 23:05   #43
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cedric
a teraz troche momyślcie w tych małych móżdżkach bo misie żygac chce jak znowu wam to tłumacze.
Może ty masz mały mózg, ja MÓJ uważam za normalny. Za innych ręczyć niestety nie mogę, ale sądzę, że nt. swoich mózgów mają taką opinię, jak ja nt. mojego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cedric
Normalny gracz równie dobrze też może chodzic na rooku od miejsca do miejsca i nic nie mówic i omijac przeszkody, tak samo jak cavebot. I tu GM do k***y je****j nie ma żadnego cholernego powodu żeby zbanowac takiego gracza bo równie dobrze on może siexdziec itak chodzic sztywno jak i robi to za niego cavebot.
Jeśli GM zapyta to gracz musi odpowiedzieć. Może być afk, ale jeśli expi to GMowi musi odpowiedzieć. Do k***y je****j.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bunco_909
Kradzież pieniędzy na RL, a oszukiwanie w pixelowatej grze to różnica. A od moich i Jego rodziców i tego jak nas wychowano, trzy c h u j e w bok.
I to i to jest łamaniem pewnych zasad. W grze łamiesz zasady gry, w RL łamiesz prawo, ale sprowadza się to do tego samego.

Cytuj:
Wyjdź i nie wracaj. Do komputera siadam na 30 minut, żeby nastawić cavebota i to ma być nałóg?

Bunco_909.
Nałóg to może złe słowo. Nie wiem jak to ująć... może "chorobliwa ambicja"?

Cytuj:
Hahahahahahaha. Just gotta owned. I ty masz 22 lata?
Już kiedyś pisałem. Nie używaj angielskiego kiedy nie musisz, zwłaszcza jeśli go nie znasz. "Gotta", chciałeś takim gangsta językiem przyszpanować? Tylko, że tu powinno być "got". "Gotta" to raczej odpowiednik "got to". Jak się mylę, to mnie możecie poprawić, ale proszę o kompetencję, a nie "nie masz racji i sie rzodkiewkuj!".

Cytuj:
Powiedz mi, co mi mogą zrobić bez dowodów (co to za dowód, że napisałem na forum tibia.pl?, co prawda dowodem, że cheatOWAŁ - nie UJĘ - jest trwający ban).
Chodziło mu raczej o reportnięcie posta, nie w grze >.<

Cytuj:
Pozdrów mamusię (nerwy puszczają, na tym forum jest mało osób, które mają jakieś pojęcie o tej grze)
Bunco_909.
Za to Twoje pojęcie ogranicza się do nastawienia bota.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podraz.
No i przynajmniej w tym czasie zamiast klepac wolfy to sobie grywa w jakas interesujaca gierke i sie smiesze z lolców co graja 24 godziny na dobe i nic w tibii nie moga osiagnac mimo pelnego uzaleznienia od niej. To jest tak jak w zyciu, oni popieraja zasade "malo sie narobic, duzo miec". I tacy ludzie w zyciu maja najwiecej kasy, wiec wysmarkaj nos, pożal się mamie i skasuj tibie z program files.

Bota każdy głupi ustawi. To nie jest jakieś trudne hackerskie zadanie, wymagające wklepania 300 komend w jakąśtam konsolę, ustalając dla każdej piętnaście liczbowych wartości.
Cytuj:
No i przynajmniej w tym czasie zamiast klepac wolfy to sobie grywa w jakas interesujaca gierke i sie smiesze z lolców co graja 24 godziny na dobe i nic w tibii nie moga osiagnac mimo pelnego uzaleznienia od niej. To jest tak jak w zyciu, oni popieraja zasade "malo sie narobic, duzo miec". I tacy ludzie w zyciu maja najwiecej kasy, wiec wysmarkaj nos, pożal się mamie i skasuj tibie z program files.
A ja nie mam w program files ;<

Cytuj:
W tibii o to chodzi, zeby zrobic jak najwyzszy lvl w najkrotszym czasie i pozniej się bawic dobrym charem. Jak tego nie rozumiesz to niegraj, nikt ci nie karze grac w tibie.
Nie, nie o to chodzi. Chodzi o zabawę. Dla jednego najwyższy lvl jest zabawą, dla innego rozmowa z kumplami.

Cytuj:
Uczciwosc? Nigdy sie nie oplaca, dopoki oszukiwac mozna i nie jest to karalne.
Opłaca się, ale raz na ruski rok. Chyba, że dla satysfakcji.

Cytuj:
Wiec zrozum do cholery ze nie oplaca sie grac uczciwie skoro mozna grac nieuczciwie i konsekwencji z tego powodu nie ma nigdy! Dla wlasnej satysfakcji? To wieksza satysfakcje sie ma z dobrego chara.
Zależy od podejścia. Dla uzależnionego uber char na 666 lvlu ze skillami 13/37 i mlvl 69 jest satysfakcją. Ktoś, kto gra dla przyjemności, tego nie potrzebuje.

Cytuj:
Wiec po jaka cholere gm ma sie zajmowac rookiem na ktorym przecietny gracz spedza mniej niz 3 godziny?
Bo to, jakby nie patrzeć, jeden z jego obowiązków?

Cytuj:
Plynne poslugiwanie sie jezykiem angielskim jest warunkiem gry w tibie, jak tego nie rozumiesz to nacisnij przycisk logout i z menu start wybierz akcesoria->gry->pasjans pająk.
Nie jest warunkiem, chociaż chciałbym, aby nim było. I osobiście sapera wolę.

Cytuj:
Nie liczac tego, ze gdyby nie on, "ciota z botem" to bys zwyklym charem co idzie na main nawet nie mogl wziac carlin sworda. A poza tym najwiecej sie wymadrzaja z reguly ci co sami dojda na rooku do 20 lvla i mysla ze sa wielcy bo im sie expic chcialo, a nie automaty.
Ja robię mino hell na 4 lvlu na full spawnie. Ze studded armorem, studded shieldem, dowolną bronią. Reszta eq niepotrzebna. Jeszcze ani razu mój sposób mnie nie zawiódł (odkąd potworki same chodzą).

Cytuj:
False. Wlasnei najszybciej sie 8 lvl wbija bez bota.
Ale z botem można włączyć i pójść spać...

Cytuj:
First: tibia to juz nie rpg, spojrz na noobow polakow fri itans plax i jestesmy w domu. Second: nie rozumiesz ze wieksza przyjemnosc sprawia granie lepszym charem?
First: te nooby to pewien rodzaj klimatu. Oni "erpegują" żebraków, aczkolwiek nieświadomie. Second: jak dla kogo. Ja czasem mam (już nie, bo nie gram ostatnio, ale miałem) chętkę zagrać takim low levelem... i z przyjemnością wspominam słodkie czasy nubostwa. Więcej przyjemności daje gra na początku.

Cytuj:
Nie podobaja ci sie boty to wylacz tibie, nie lamentuj jak dziecko dwuletnie.
Nie podoba Ci się Tibia bez botów, to włącz ulubionego pasjansa pająka. I stosuj się do zasad jak chcesz grać.

Cytuj:
Bo chodzi o to zeby miec szybko dobrego chara i sei nim bawic.
Nie, nie o to chodzi. No, powiedzmy, że jak dla kogo.

Cytuj:
Bicei w kolko tych samych potworow jest dla ciebie przyjemne? To chyba juz sie totalnie uzalezniles od tej gry. ;p
Jakby nie patrzeć, bijesz w kółko te same potwory. No, pójdziesz raz na hydry, raz na demony, raz na DLe, raz na guardy, raz na OF, ale w gruncie rzeczy to się w kółko powtarza w losowej kolejności, ewentualnie w kółko się powtarza jedno z miejsc.

Cytuj:
A jak tu czuc klimat rpg skoro tibia juz praktycznie nie jest rpgiem tylko konkursem na to kto wiecej siedzi przed kompem lub ma lepszego bota? Ja wole miec lepszego bota niz siedziec 25h/dobe i nic innego nie robic oprocz tibii.
A ja wolę grać tyle, ile mam ochotę, ale dla przyjemności, a nie dla levela. Na początku PACCa, jak mi się chciało grać, siedziałem po 5-6+ godzin/dzień (w weekendy i 12+ xD), pod koniec pacca siedziałem godzina/tydzień.

Cytuj:
Pomijajac fakt ze boterzy to ludzie inteligentni i skoro sa na tyle inteligentni zeby wlasciwie ustawic ~50 opcji w bocie podczas cavebot huntu, to potrafia i grac w tibie bez bota ale graja z botem zeby zaosczedzic czas. A taki wlasciciel bota na pewno nie powie fri itans ani nie zabierze lootbaga bo sam umie zarobic.
Boterzy to ludzie inteligentni pod względem ustawiania opcji, ale nie pod względem podejścia do gry. Wyścig o level to uzależnienie, gra dla przyjemności nie. I nie, nie umieją sami zarobić, bo bot to robi za nich.

Cytuj:
Ci "slabi ludzie" ktorzy w zyciu oszukuja maja najwiecej kasy i moga sobie pozwolic na wlasny samolot wiec odpusc se marudzenie i ujadanie. Tak samo z tibia. Jak juz napisalem wyzej, skoro ktos potrafi ustawic wlasciwie ponad 50 opcji w bocie jednoczesnie tak zeby go nie zlapali to tym bardziej potrafi grac bez bota i jest na tyle madry, ze zaoszczedza kupe czasu.
Rofl, żeby nie złapali? To nie zależy od jego umiejętności, tylko od częstotliwości pojawiania się GMów na serverze. A ta jest niska.

Cytuj:
Poza tym ze zamiast 20k expa mozna zrobic 100k expa, ale to maly szczegol, no nie?
Ach, ten wyścig o level. Ta gra nie jest już grą, to wyścig szczurów.

Cytuj:
Tak, i jest na tyle madry ze najpierw sobie zrobi botem dobrego chara a pozniej juz samemu gra i czerpie z niego korzysci.
A raczej stoi w miejscu i czeka aż go bot wyuha blokując np. demonki.

Cytuj:
Jest dokladnie odwrotnie. Jak ktos przez 10h recznie zabija wolfy to chyba ma cos jednak z glowa.
Tu się zgadzam. 10+h na wolfach? ;o

Cytuj:
Bijesz minosy czyli expic na rooku nie umiesz. Smutna prawda. Nie dziw sie ze cie doganiaja bo jak ty na mino expisz to bym cie bez bota 10 razy przegonil.
Bicie mino na rooku to zabawa. Tak jak bloczenie demonów knightem (pomijając zysk, bo to oczywiste, jednak na rooku nie jest on potrzebny). Expisz na demonach?

Cytuj:
Pomijajac fakt ze dzieciak nawet nie wie z jakiej strony sciagac bot zeby nie bylo keyloggera a jak mu kumpel poda strone to ustawic bota za cholere nie umie.
Bota każdy głupi ustawi. To nie jest jakieś trudne hackerskie zadanie, wymagające wklepania 300 komend w jakąśtam konsolę, ustalając dla każdej piętnaście liczbowych wartości.

Straaaasznie długi post, i pewnie gdzieś tagi QUOTE zgubiłem, ale zapewne nie będzie mi się chciało poprawiać ^^' Jakby zrobić plebiscyt na najdłuższego posta, pewnie bym wygrał ;o Kto chce wrzucić ten post do podpisu w formie cytatu?xD

edit: powinno być dobrze. Ale plebiscytu bym jednak nie wygrał. Przepraszam za tamto ;< :*

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 19-05-2006 o 15:32.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem