Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 23:17   #8
Aqiet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2005

Profesja: Paladin
Domyślny

jak dla mnie to palek nie potrzebuje jakiegoś tam wypasionego eq. kup sobie na start p-seta, do tego moze dark helmet i wystarczy, lepiej kase poświęć na skilowanie, albo kup sobie troche runek leczniczych i oszczędzaj na kiedyś tam,
grając palkiem raczej nie dopuszczasz żeby co kolwiek lało cię z bliska, jak coś (jak już ktoś powiedział) miej tarcze w plecaku, dwarven wystarczy, jak będziesz miał te ~45 shieldinga i kopsniesz tarcze zamiast łuku to nie ma problemu. ja swoim palkiem na 23 lv z 38 shieldinga ostatnio uciekałem przed ~50 knightem, fakt że lał mnie strasznie nawet z tarczą, ale jakoś przeżyłem, co prawda troche uhów poszło

co do druida, na start też plate set, jakiś tam hełm, potem kup sobie knight seta, oczywiście jak cie stać będzie, myśle że przede wszystkim kup sobie czar magic shield i troche manasków miej przy sobie zawsze, tak w razie czegoś, na prawde się przydaje,z tym czarem na upartego możesz i zerka na klate brać (oczywiście to marnowanie many/runek, ale jak koniecznie chcesz )

tymi profesjami powinieneś raczej zainwestować w runki zamiast pchać kasiore w eq...
Aqiet jest offline   Odpowiedz z Cytatem