Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn
łatwo byłoby sie odzwyczaić.Naprzykład przenieść sie na CS'a lub WOW
|
Z nalogu w nalog... wez jak chcesz kontynuowac ta romowe to na PW zapraszam, albo rl, jak masz blisko bo inaczej to widze ze sie nie dogadamy a tylko zasmiecamy forum totalnymi offtopami.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior
Jak dla mnie jesteś żałosny.... żeby nie było nie liżę dupy tetrowi bo go znam już wiec nic nie musze ale ja gram po 7 + h dziennie chodzę na dwór spotykam się z kolegami szperam w necie i jestem na forum i nie widzę koło siebie braci i kumpli sharujacych gram sam a wiec odwal się od tetro zazdrościsz mu ?? a co do wojny jestem neutral bo znam obie strony ... a jak widzę to aie już powoli wymieka
|
rotfl, posluchaj mnie chlopcze, bo warto sluchac ludzi ktorzy dobrze radza, przestan sie ze mna klucic i mi ublizac bo ci taki pojazd zgotuje ze nie bedziesz wiedzial do konca gdzie przod a gdzie tyl, dobre? Czy granie po siedem godzin dziennie to dla ciebie normalna sprawa, obrazanie mnie za wyrazanie mojego zdania to tez dla ciebie normalna sprawa, ublizanie innym tylko dlatego ze maja inne od nas zdanie to tez dla ciebie normalna sprawa. Sluchaj panie wielki obronco, Tomek zbiera to co posial, tylko ze to najbardziej wy, jego wielcy obroncy ubiegacie przy swoim, a nie on, bo chyba juz zrozumial ze nie wart, poniewaz zdanie wyrobione o nim mamy. Jezeli nadal chcesz kontynuowac swoje lamenty, bo ci herosa lat dzieciecych katuja to tak jak i pana wyzej zapraszam na PW albo real, to nie jest temat o Tomku, tylko o wojnie na Kyrze.
Koncze z offtopami, jak ktos ma cos do mnie to prosze na PW, a jak chce sie tylko poklucic to niech lepiej swoje genialne przemyslenia zostawi dla siebie.