Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2006, 23:59   #45
Edek Rozprowacz
Użytkownik Forum

Edek Rozprowacz's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
Send a message via Skype™ to Edek Rozprowacz
Domyślny

Widze ze tamat sie rozwinol wiec dorzuce cos od siebie

@Hybryda
Nie wiem czemu ale czytajac twoje posty mialem wrazenie ze czules sie zagrozony przez bottera który moze zabrac ci tytul króla wsrod rookstayerów na kyrze.

@Podraz.
Jestes czlowiekiem ekonomista kombinujesz jak zarobic zeby sie nie narobic. Musze przyznac ze twój sposób myslenia jesli chodzi o rl bardzo mi sie podoba. Natomiast jesli chodzi o tibie zastanawia mnie jedno zakladam ze obchodzenie kolejnych zabezpieczen cip-softu stanowi dla ciebie wyzwanie ale czemu je rozpowszechniasz(podobne pytanie trzeba by bylo zadac spleen-owi hehe) chyba ze sprzedajesz je na allegro ;p. Tibia jest tylko i wylacznie GRA fakt ze grajac uczciwie w takiej ilosci jak teraz nigdy nie zrobie +100 lev ale i to nie przeszkadza jesli chce sie "pobawic dobrym charem" jak ty to ujales to gram sobie na OTS-ie gdzie w ciagu powiedzmy godzinki moge sobie zrobic chara z +200 lev. Jesli jednak wlaczam Tibie gram tylko i wylacznie 4fan.

Ps. sry za wspomnienie o otsach mam nadzieje ze mi wybaczycie
Nic dodać nic ująć N/C
Edek Rozprowacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem