Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kryminal
Jak bys dobrze sledzil ten temat to bys widzial co napisal Yosh~ ... w comencie ma wpisane Brasil od zalozenia konta ,a co do twojego gadania ze polak polaka nie zabija (kolega juz wczesniej dal filmik) polaka to chyba smieszny ...
|
Jakbyś śledził ten temat to wiedzialbys,ze moje pytanie do Yosh na ten temat zostało bez odpowiedzi, lecz przypomne je ponownie dla wszystkich,którzy jak ty zaczeli czytac temat i udają mądrego

.
Yoshi naiwnie tłumaczy,ze napis był od kiedy powstała ta postac (nie wiem czy ktoś mu dał tę postac,czy ją kupił) lecz napis można zmienić i dlaczego tego nei zrobił?Wniosek taki,że koledze widocznie jest o wiele wygodniej z tym napisem...albo konto nalezy do brazylijczyka Hose Pedro
Kolega dał filmik..i co? To jest taki niepodważalny dowód na to,ze wszyscy polacy biją polaków??Chodzi mi o to,ze w każdej narodowości znajda sie idioci, lecz nie można generalizować,ze polacy to nooby i zawsze biją swoich. Iks.de zadał pytanie "który polak nie ubije polaka"i odpowiedziałem.
Nie wiem dlaczego was tak to razi,ze nie ubijam polaków,albo to,ze znam kilku polaków nie bijących rodaków?
Myśle,ze wszysko co mówie bedzie dla was złe ponieważ odwazyłem sie ruszyc bolesny temat dla Yosh'san.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kensai
Najłatwiej opie*dolić komuś dupe za plecami i pisać ze wyrzeka sie Polskości bo jest razem ze Szwedzkimi graczami.
|
Naprawde nie obchodzi mnie to czy zadajesz sie ze szwedami, starymi kozami czy spoconymi grubasami.Pisałem o pewnym fakcie,ze posiadasz napis,ze jestes Hose Pedro z Brazyli,a ty jakos histerycznie na to reagujesz zamiast logicznie wytłumaczyć dlaczego podajesz sie za Br gdy tutaj mówisz,że nei wstydzisz sie być polakiem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kensai
Zresztą dla mnie to mozesz tu pisac nawet że jestem synem Binladena or whatever xd Je*ie mnie co tutaj napiszesz bo i tak moi przyjaciele i znajomi wiedzia jak jest naprawde, a ich opinia jest dla mnie ważniejsza niz Pie*dolenie takich "Forumowych ekspertów"
.
|
...powiedział Yoshi'san do zgromadzonego tłumu żebraków, po czym odszedł w strone zachodzacego słońca,a ostatnie promienie muskały jego szlachetne oblicze...buhahaha...az sie wzruszyłem tą patetyczną przemowa

a łzy wzruszenia zalały sąsiada