Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2006, 00:41   #1
Skrzat
Użytkownik Forum

Skrzat's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey

Stan: Niegrający
Domyślny Rada dla ludzi majacych problemy z ortografia

A wiec tak nie raz czytam topici i jest w nich tak duzo bykow ze sie czytac nie da a wiec znalazlem sposob zeby ich uniknac. A odpowiedz to SYNONIMY lub (cztaj dalej a sie dowiesz)
Czyli jak masz jakies slowo i nie wiesz czy jest napisane poprawnie to napisz synonim

NP:

Mam pOl jablka -> Synonim -> mam polowe jablka

Mowilem, ze masz to zrobic -> synonim -> Powiedzialem ci, ze masz to zrobic

P.S nie Uzywam polskich znakOw bo mam komputer w USA i nie ma tu polskich liter a tak ogOlnie to w internecie nie jest przymOsowe uzywanie polskich liter.

Drugi sposOb. Ale najlepsze rozwiazanie to wlozyc to worda i niech wykryje bledy ale w tedy sie niczego nie nauczysz wiec najlepiej miec otwarte www.google.pl i jak nie jestescie pewni to napisal slowo a tam jak bedzie zle to was poprawi.

Aha i NIE BADZCIE LENIWI wiem ze sie nie chce ale lepiej nie robic bledow niz pozniej ktos wam je wytykal.

Aha i nie lepiej jak by Tibia.pl zrobila takie cos ze jak piszesz post to automatycznie wykrywa bledy lub na podglad je podswietla ?

Prosze mnie nie krytykowac napisalem tylko swoja opinie na taki temat i pomysl na jaki wpadlem

Ostatnio edytowany przez Skrzat - 19-05-2006 o 00:43.
Skrzat jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.