Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kryminal
Scorp...ty jestes k-u-r-w-a jakis niedorozwiniety jak czytam jakis twoj post to kobieta lekkich obyczajówa chetnie porozmiawial bym z toba w rl. Jak jestes taki cwaniak to daj swoje zdiecie. Kazdy z was jak by mial taki lvl i takie predyspozycje do PA-lowania jak tetro to by pewnie tak robil jak on.To jest tylko gra a on sie bawi ta gra wyganiajac ludzi z serva .Nie chce wracac do tego czy dzieli konto i czy na botach jedzie ale chyba kazdy wie ze na poczatku dzielil konto jak kazdy ktory sie wybija na poczatku new serva i to juz jest chyba normalne. Jak jestescie takie kozaki to sprobujcie wygonic kogos ze swojego serva bo to jest sztuka.Scorp ty sobie kobieta lekkich obyczajówa mozesz chyba potwory wyganiac i jakis niedowartosciowany jestes tym non-pvp i to widac po twoich postach.Tetro pewnie wygra ta wojne bo ma w swoich szeregach Eona ktory jest dobrym taktykiem, a Rhu ze swoja ekipa nie mysla wcale i pewnie juz to przegrali. No to sie k-u-r-w-a napisalem.
A tak po za tym to kreccie fimiki z wojen ; )
|
haha? widac po twoim poscie mozna sie domyslec jaki jestes niedorozwiniety i piszesz tylko jakies "brzydkie" slowa? :[ widac nastepny goscio podziwia tetra za to ze szaruje w 2~ osoby i mu lize tylek nie? a co do tego niedowartosciowania, to moim zdaniem nie ja jestem niedowartosciowany tylko ci co graja na pvp, no bo popatrz, grasz na pvp musisz sie pochwalic jak przejdziesz przez miasto np venore albo zabijesz kogos bo masz wiekszy lvl, to mozna poroownac do rl i se zobaczysz...ja nie musze grac na pvp , bo w rl mam kolegow ktorzy mnie szanuja
nara