Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2006, 14:55   #67
Podraz.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem

Domyślny

Cytuj:
To ty czytaj ze zrozumieniem Było w jakimś temacie opisane jak panowie z Titani bodajże, badali prędkość skilowania sorca i druta. Były to bardzo dokładne testy i wyszło z nich że drut skiluje szybciej ale jest to w granicach błędu statystycznego ~~3%. To jest udowodnione. Chcesz mnie przekonać?? nie ma sprawy. Zrób druta i sorca wyprowadz ich z rooka(po wyjściu muszą mieć ten sam poziom skila w mele) a nastęnie skiluj każdym z nich 2 tygodnie tą samą bronią na tych samych potworach i po tych 2 tygodniach podaj wyniki. Jeśli to będzie 2 poziomy skila (tak jak ty twierdzisz że sorc ma 19 a drut 21 w twoim przypadku) to ci uwierzę a tak to jest to dla mnie tylko czcze gadanie i tyle.
Nieprawda. Robilem tak jak ty mowisz i wyszla mi roznica 2 poziomow skilla (w sumie troche ponad 1 poziom, bo sork mial kilka % do 20 melee a druid 21 i 9x% do 22 melee).
Cytuj:
Co do użycia różdzek w walce przez hi lvl sorców i drutów to już zależy od osoby.
Jezeli ktos chce, zeby mu sie hunt oplacal, to uzywa takze rozdzke (bo po co nosic ze soba np bron melee albo w ogole nie miec broni, skoro mozna zadawac nia dodatkowe obrazenia?)
Podraz. jest offline   Odpowiedz z Cytatem