Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2006, 14:17   #120
Rico Mistik
Użytkownik forum

Rico Mistik's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Domyślny

@up @up
Eben Nie dokońca zgodze się z twoją tezą, dotyczącą Szwedów, ponieważ za swojej kadenzji z mojimi ludzmi z rl rozbiliśmy kilka gildi szwedów.Czasami było trudno ale daliśmy rade.wcale nie są tak genialni jak mówisz.

Szwed jak kazdy człowiek. Dla mnie nie ma ludzi dosknolaszych, istnieją tylko bardziej doświadczeni.Jeżeli ekipa jest zgrana i doświadczona to można iskry krzesać.

Boli mnie jedno mój team się rozbił = (. Ludzie pozakładali rodziny i zastałem sam, teraz szukam nadzieji w ludziach z tego forum.

Eben widze że nalezysz do ludzi inteligentnych. Takiego pokroju ludzi jak ty poszukuje, mam nadzieje ze jestes doświadczonym graczem.Martwi mnie ten status pod twojim nickiem: nieaktywny gracz. Myśle ze jezeli zerknołeś do tego działu zaczniesz grać na nowym serwie. Mam nadzieje że zaszczycisz mnie twoją posturą u boku.

Jeśli zdecydujesz się kliknij pod ten nr:3986972.
Pozdrawiam Cię serdecznie.

@up
Arte nie rozumiem Ciebie. "Czas pokarze kto będzie najlepszy, nie ma co wyrokowac, bo mało co się sprawdza." nikt nie przedstawia jaki on będzie dobry... I co on uczyni. Ten post zapewne jest stworzony byśmy sie dogadali odnosnie teamu i razem wspólnymi siłami staneli na nogi.Nikt nie ma zamiaru sie wymądrzać.Bo było by to bezsensu i nie fer.

Wspólnymi siłami jest łatwiej, wspierający cię kumple dodają otuchy i starają sie pomóc. Wiec nie dokonca moge zrozumieć o co ci właściwie chodzi.

Pozdrawiam również Ciebie Arte.

Ostatnio edytowany przez Rico Mistik - 19-05-2006 o 15:07.
Rico Mistik jest offline   Odpowiedz z Cytatem