Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2006, 17:29   #59
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Nie będę cytował, bo znowu się rozrośnie... xD wypunktuję, każda cyfra oznacza kolejny od góry kawałek wypowiedzi (ten pomiędzy cytatami w Twoim, Podraz., poscie).

1)Kwestia moralności. A ja lvl chciałem (bo jak mówiłem nie gram ostatnio) mieć dla satysfakcji z jego posiadania.

2)Nie zrozumiałeś mnie. Używanie bota nie jest ambitne, ale chęć posiadania r0x0r 1337 chara to już ambicja. A jeśli nie czerpiemy z gry przyjemności (bot się za nas nudzi, bot za nas czerpie przyjemność), to jest już ona chorobliwa. Bo chodzi tylko o to, żeby mieć ten 666 lvl czy jakikolwiek inny.

3)Potrafi, ale np. PvP ma słabe, zakładając zwłaszcza, że ma także aimbota. Może także sam nie umieć się uhnąć, bo dotychczas bot to za niego robił...

4)Racja.

5)A ja byłem na demonach (3, ale byłem). I co teraz? Spowszedniało... oczywiście przesada, wiadomo, że demony bardziej "podniecają" niż roty. Ale na dłuższą metę podnieca tylko możliwość zlootowania czegoś dobrego. Tak jak na rooku z rotami (katana).

6)Racja.

7)Podstawy - tak. Ale takie podstawy znałem w zerówce. A nawet więcej niż takie podstawy (czyli rozszerzenie o podstawowe zwierzątka i insze kwiatuszki).

8)Racja.

9)Przy robieniu demon helmeta cała ta finezja ogranicza się do uhania i rozstawienia. I tyle. Prawie jak na chama. Co innego demon helmet solo.

10)Właściwie (jeśli się nie mylę) to nie OTS łamie zasady, ale użycie do niego oryginalnego klienta. Oczywiście zwalczyć się tego nie da. Czego by nie zrobili, gracze-programiści to obejdą. Ale zasadę łamie.

11)To GM poprosi tutora o tłumaczenie.

12)Zależy... zobaczenie literek "You advanced from Level 666 to Level 1337" to satysfakcja. Większa, niż ustawienie bota i nazajutrz zobaczenie, iż mamy o 5 leveli więcej.

13)Niekoniecznie. Dopóki nie biłbym tych hydr solo z e-vis, zabawa byłaby raczej taka sama. Co najwyżej urozmaicona o cyferki po hicie z hmm, zasłonięte przez cyferki po hitach czterech dsów i dwóch różdżek...

A reszta nie jest skierowana do mnie ^^'

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 19-05-2006 o 17:35.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem