Ty Bazyli czy jak ci tam poszczekac to ty sobie mozesz.Jak to ludzie sie zmieniaja jeszcze 2 dni temu lizaliscie rowy ty w szczegolnosci calemu wanted a teraz tu bedziesz glupoty gadal.Caly czas Sulechow tylko burdel na serwie robil i w koncu dostal to na co zasluzyli wiec poszli jak psy z podkulonym ogonem do swoich wlasnych znienawidzonych wropgow tak przynajmniej twierdzili.No ale coz zamiast stawic czola Wanted postawic sprawe honorowo to wystawili tylki i sciagneli majtki przed NG wiec Bazylii skoncz mi tu glupoty wypisywac bo daremny jhestes synku jak masz cos madrego do napisania to pisz a nie bedziesz tu glupotami szczekal szczeniaczku.
Tak swoja droga czemu wszyscy pisza o jakis psach draza ja osobiscie mam Draza gleboko gdzies nie lubie go jako czlowieka i tego ze na gch tak cwaniaczy jakby lvl w tibii swiadczyl o inteligencij i wiedzy na real.Ale co mnie Draz obchodzi on nie jest calym Wanted mam w Wanted w chuj ludzi ktorych szanuje i lubie wiec bede sie bil z nimi po jednej stronie do samego konca mojego lub gildii.Ci co caly czas pisza "psy draza", lizusy itp...sa poprostu malymi zakompleksionymi frajerkami ktorzy wchodzili w tylek Drazowi a on ich pare razy skopal wiekszosc ludzi wlasnie z NG i tej nowej od shanoza gildii tacy sa.Wiec nie piszcie bzdur o jakis lizusach itp.. bo to glupie jest Draz to nie cale wanted,ale obojetnie jaki by nie byl to nie zmienia zdania tak jak prostytutki z Sulechowa albo z Dofu.Btw jakbym myslal tak jak wiekszosc z was to wszyscy wy jestescie wlazidupkami Hega.
Bazylii a tym niecenzuralnym slowem na koncu tywojego posta to sobie na tate wolaj---tylko tak zeby nie slyszal bo ci kare da ze 3 tygodnie zakaz ogladania telewizij jak nic bedzie i stracisz watek w Smerfach.
|