Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2006, 18:28   #62
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

@up: i po jaką cholerę to piszesz?

@Podraz.: Tak samo jak wcześniej.

1)To już zależy od podejścia. Botter botterowi (bo właściwie przez dwa t się pisze) nierówny. Jeden chce się potem dobrze bawić, drugi mieć wysoki level dla szpanu.

2)J/w.

3)W sumie racja... ale jeśli już botuje na maxa, to aimbota również ma, chociaż nie jest to konieczne.

4)Hlvl sorcowie expią (z blokerem) między innymi na demonach. Nie wyobrażam sobie takiego Cachero/Setzera jak z wandem na guardach popyla...

5)No to racja ^^

6)Da się używać. Czego nie zrobią, to drobna modyfikacja i znowu się da. Ale jest to wbrew zasadom.

7)Ale tutor nie jest jeden. Np. z Galany miałem sposobność gadać z Legend of Ogg, Yuperdo (-a,-b,-c,-d,-e,-f), Grand Herbalist i jeszcze innymi, których po tym ponad miesiącu (rachuby czasu nie mam od daaaawna) przerwy nie pamiętam.

8)Zależy od podejścia.

9)Hydry biję dsami i z różdżki. Siła magii nic nie daje. I tak jest bloker i 4 dsy. Jeśli bloker nie popełni błędu/nie będzie miał pecha i nie przyniesie 2 lub sześciu hydr, to nie ma problemu, i bez manashielda lecę. HP mam coś koło 350, a hydra na kombo ze 600 weźmie, więc w cieć i jeszcze troszkę leveli mi brakuje do zwiększenia się bezpieczeństwa w stopniu znaczącym. Potraktuj ten punkt w czasie przeszłym, bo PACC się skończył xD

10)Racja.

Ja nadal uważam, że lepiej grać bez bota. Niby ekonomicznie z botem lepiej, ale jednak nadużywanie bota (co innego wstawienie choćby takiego TBI pod depo jak na kompie siedzisz, żeby Cię kto drzwiami w ogień nie wepchnął bądź nie ubił - alerty, bo to tylko lekkie nadużycie, aczkolwiek przeczę sam sobie, bo wcześniej porównywałem botowanie do kradzieży w RL, ale pomińmy ten szczegół xD) psuje zabawę i nie jest zgodne z moją mentalnością.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 19-05-2006 o 18:29.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem