Tak? czego nie wiem? wypowiedziaelm sie na temat newbie i noobow + sulechow team. Zaprzeczysz ze Shanoz sharuje? Bez przesady chwalic sie wszystkim na okolo ile to sie ma ownerow a potem zaprzeczac, ze sie nie sharuje to juz przegiecie lol... Jezeli ja nie gram na azurze, a wiem ze on sharuje to chyba cos nie tak, nie? A i chcialbym wiedziec skad wywnioskowales, ze "Zdajce ci sie ze duzo wiesz"? Z tych 2 zdan ktore napisalem o wojnie? Staaary, jak potrafisz oceniac ludzi po 2 zdaniach to idz na psychologie, bo swiatowej klasy psycholog z ciebie moze byc... -.- (to byl sarkazm, dla niekumatych)
@down
Eldyn nadal masz jakies watpliwosci? Ktorys z ownerow Sathana przepowiedzial na forum. Cytujac:"Sathan Bell nie da sie zrobic w *ja
Nie znami takie numery" Jasno z tego mozna wyczytac ze ma wiecej niz jednego ownera, zreszta, to tylko interpretacja powierzchowna, moge sie zalozyc ze ten co to pisal mial na mysli caly sulechow team ale nvm.. ;-) nie mowiac juz o "pszylosci" tfu znaczy sie przyszlosci...
Ostatnio edytowany przez Karol - 19-05-2006 o 20:41.
|