Temat: Tomby?!
Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2006, 21:14   #8
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

tzn reset floor odbywa sie "regularnie" chyba...tyle ze jak wszyscy wiedza mapa tibi jest dosc sporawa, a czyszcza sie losowo (chyba) wybrane fragmenty mapy w postaci tak jakby kwadratu (powiedzmy ze cala mapa jest podzielona na takowe) wiec czysci sie np kwadrat na poziomie 0 i 1 lub -1 lub -1,-2,-3.. to chyba jest losowe...wiem ze sobie troche przecze, ale nikt chyba tego nie udowodnil/sprawdzil wiec zasada dzialania systemu czyszczenia pozostaje nadal tajemnica.

a co do tego ze guardy nie maja reset floa to blad..maja tylko ze stosunkowo zadko wypada akurat na te respowiksa..w calej mojej karierze..a duzo na guardach siedzialem..az za duzo mozna by powiedziec ;P (sorc od 27 do 33 (2x) knight od 30 do 47 z reset florem na guardach spotkalem sie lacznie ~10 razy ( tzn wszystko bylo czyste...po update z rozdzkami tylko raz..ale tez sotosunkowo zadko bylem na guardach , jednak po update jest to bardziej widoczne bo ludzie wywalaja flaski na ziemie i nie wiem po kiego grzyba ale wyjmuja tez wszystkie leather boots z guardow... widocznie lubia lazic po smieciach i miec wieksze lagi :> ale mniejsza o to ...znowu sie rozpisalem

powtorze jeszcze raz wszystkie miejsca maja "szanse" zostac wyczyszczone, jednak pewne mijsca dziwnym trafem ta szanse maja czesciej...wiec moze to nie jest w 100% takie losow, tylko ustalona sekwencja czyszczen tych miejsc??... ale watpie zeby kiedykolwiek komus udalo sie o w sensowny sposob udowodnic, bez informaci od tworcow gry :> a tychze z kolei za ochoczo nie udziela jesli chodzi o system dzialajacy w grze.
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem