Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 03:27   #122
TaJemniczy
Użytkownik Forum

TaJemniczy's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Tak jak już wcześniej wspominałem na pvp w większości i tu podkreślam nie wszyscy są debilami. Czemu? Rozumiem zabić kogoś dla kasy, porachunki, wojna, ale nie! Jak ktoś już wcześniej powiedział jakiś gówniarz kupi postać na allegro i ros........ dookoła wszystko. Albo po prostu nudy, nudy h-lvl. Po prostu dupy nie chce im się ruszyć i iść na hund zdobyć kasę tylko wolom zabić innego gracza, a tutaj nie zawsze się zdąży że ścigający ucieknie-niezależnie od pvp. I tu daje sobie rękę uciąć że większość z tych co tu się wypowiadają negatywnie na temat no-pvp nie przeżyli niesprawiedliwego deda, nie stracili nic cennego, lub są osobami które nie chcą się przyznać że są za słabi na serv pvp. Za ras usłyszę na pewno że -----,,Ja dedlem i znam ten ból’’------Może i dedles ale na pewno bo jesteś noobem w małym przypadku newbie—choć ich usprawiedliwiam-------,, Co ty wież o pvp’’-----miałem knaita-lvl 95, teras gram na no-pvp(wiadomo).
Oczywiście nie musi być tak, gdyby ludzie grali z honorem (tu też mówię o no-pvp-wiadomo o co chodzi), ale niestety wiadomo jak jest i to w szczególności u nas w Polsce. Każdy narzeka na inne kraje np. Szwedów----lecz w większości przypadków niejeden Szwed jest lepszy od Polaka. A czemu nas Szwedzi nie lubią---I look up.
TaJemniczy jest offline   Odpowiedz z Cytatem