Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 09:49   #15
cahir_the.wolf
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 03 2006

LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wujek Mietek
Mam pytanie jestem knightem po wyjsciu z rooka ale w tibię gram już od pół roku
1)czy na 25 lvl skille 70/70 z sorcem 28 lvl hmm, damy rade vampirowi ?
2)gdzie jest vampir na terenie dla facc prosze o mape + jakiegos screena
3)jakie potworki po drodze spotkamy i czy trzeba powiększyć ekipe (druid lvl 29)
4) czy to będzie opłacalne ?

Ps:te lvl to tylko przypuszczenia mam narazie 8 lvl (dopiero wyszedłem z rooka myśle że za jakis miesiąc będzie 25 lvl , bo szybko expie) obecnie druid lvl 21 sorc lvl 23 no

ekhhem, moje zdanie na ten temat jest krotkie:
1-moglbys go ubic nawet solo jakbys byl doswiadczonym graczem, chociaz niesadze bo grasz zaledwie pol roku
2- nie wiem nie expilem na pohu, a na vampach bylem tylko w tombach
3-tez nie wiem ale ekipy nie trzeba powiekszac nawet jesli po drodze rzecziwscie beda jakies witche i slimy (no chyba ze gs to wtedy by sie sorc przydal z hmm ewentualnie sd w razie problemow
4 - oczywiscie ze nie ebdzie oplacalne, nno chyba ze wylotujesz vamp shieldana ktorego jest baaaardzo mala szansa wiec hunt bedzie na pewno wastem run, uh i tak zbyt duzo nie pojdzie ale to i tak waste

aha i jeszcze jedno nie rozumiem zdania "Ps:te lvl to tylko przypuszczenia mam narazie 8 lvl (dopiero wyszedłem z rooka myśle że za jakis miesiąc będzie 25 lvl , bo szybko expie)" ekhm ze smiechu sie zwijalem jak zobaczylem to ty uwazasz ze wbicie z 8 do 25 lvl w miesiac to szybkie expienie??????? skilujesz tydzien, wbijasz skile po 60 i idziesz w nastepny tydzien wbijasz 25 lvl i jest git. to tyle. cya
See u in tibia!!
cahir_the.wolf jest offline   Odpowiedz z Cytatem