Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 10:04   #1322
cahir_the.wolf
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toto Master
no ja umieralem moimy postaciami wszystkimy....(4 postacie) z 15 razy... a wtych dedach wypadlo mi knight armor....z 20k..(uhy,hmm) fire sword dragon shield crown helm k legs i to co mnie n ajbardziej boli czyli DEMON SHIELD!! bo jakas menda mnie na fibuli na ds zablokowala...:/:/

ekhmm, no wiec po pierwsze na fibuli nie ma DSow
po drugie skoro jestes takim noobem ze dales sie fire elementalowi (bo chyba o niego ci chodzi a nie o DS) to nie nosilbys demon shielda. znaczy kazdego FE moze ubic ale skoro nosisz demon shielda to wnioskuje ze jakis wiekszy lvl

a jesli chodzi o mnie to mi wypadla kiedys b robka (za czasow kiedy jeszcze bylem noobem) kupilem sobie za 25k i sie podniecilem i myslalem ze nikt mnie nie ubije bo jestem master z b robka i ide pkowac zajebalem jakiegos kolesia z sd ( mialem 19lvl a on 25) ale idzie jakis 36 ek i mnie ujebal

tamta przygoda byla na sorcuale mialem jeszcze wczesniej na knighcie ide se na deserta 10k dostalem kupilem tower shielda i se mysle guard padnie jak nic bo jak mam tower to mi huj zrobi ( oczywiscie nie wzialem uhow bo mialem 21 lvl i 3 m lvl - na kazdym lvlu padalem po 3 razy:) no i ide juz zjechalem go na red a ten mnie na yellow nie mialem juz many ani manasow , a tu nagle jebut za 60 i bylem na redzie, zaczynam zwiewac do rope placu, kolesiowa mnie zobaczyla i zaczyna rope place zasypywac smieciami (to bylo jeszcze przed letnim updatem) i mpadlem i poleciala tower shieldka za cale 9k, ale pozenij i tak ja odzyskalem bo jak mowila kolesiowa wziely ja sumienie (noobiara jakas).
cahir_the.wolf jest offline   Odpowiedz z Cytatem