Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 13:22   #165
kris82
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/45
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZuBeR
Moim zdaniem powinno byc tak
8-15: Steel/Dark helm, Plate arm, Chain legs, Leather boots, Dwarfen Shield
15-30: Noble arm/ Blue Robe, P-legs, Crown helmet, Leather boots, Dragon/Guardian shield
30-40:Noble arm/ Blue Robe, P-legs, Crown helmet, Boots of Haste, Dragon/Guardian shield
40-50:Crown/Knight armor, Crown/Knight legs, Crusader/Warrior helmet, Crown/Medusa Shield, Boots of Haste
50-wzwyz: Royal/Demon Helmet, Golden Armor/Dragon Scail Mail, Golden legs, Boots of Haste, Demon/Vampire Shield
Dalej to juz tylko Magic Plate Armor i Shield of Mastermind
To jest tylko przykladowe rozlozenie i tylko moj punkt widzenia. Prosze o komentarz
LOL Zuber ,czy ty kiedys grales palkiem??Bo ja ci powiem ze mam 50 palka.Niedawno mialem haka przed hakiem mialem c.legs,b.robe,crus.helmet,plate ammy,bohy.A po haku p.set+scarf+boh.Jedyna roznica ktora widzialem to roznica miedzy p.armem i b.robe.A teraz biegam w c.helmetcie,b.robe,p.legsach scarfie i bohah i powiem ci ze jest ok.Expie glownie na dragach i guardach.Guard zadko kiedy mnie dopadnie a nawet jak dopadnie to najwyzej exura gran zejdzie.A na dragach jak mam mocny lag i mnie drag dorwie to wali ~~100 hp z lapy,ale w lepszym secie walil tyle samo...A moje obecne eq jest tansze o ok.35 k,ktore moge wydac na 6 bp boltow,albo 10 + bp manasow....
kris82 jest offline   Odpowiedz z Cytatem