Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
Na Pandorii już sie nie zabija - bo po prostu nie ma kogo zabijać. Co do hunted swe, Cruth został shuncony za to że wbiłby 100 lvl przed Fenza bodajże. Pokłócili się między sobą, Cruth zabił jakiegoś kumpla Fenzy, gonił go Thaldus, Fenza, Dragua etc i oczywiście nie złapali go.
Co do waszego super mega pvp to na teście jakos tego nie widziałem. Clastor uciekał ilekroć go zaatakowałem, ubiłem jakiegos 70 lvl knighta kolegę Decoya. I jeszcze to boskie pvp Nareliego który padł na peirwszej fali ataku na ank (nie bylo juz wtedy debugow ;d)Takich przypadków można mnożyć i mnożyc. Kazdy gracz z pandorii chwali się co to nie on a w starciu z innymi jest naprawdę nikim.
Nie rozumiem w jakim celu Zikk wystawia eq + doemk na Allegro. Jest wiadome ze osoba ktora to kupi straci domek w ciagu 2 tygodni ( bo go przehunca), a jak demon helma wzialby main charem osobiscie to by sie dlugo nie nacieszyl.
|
"Jakiś kolega, bodajże, podobno" ect ect, jestes żałosny
Co do test servera to big LOL, czemu ty mi tu p*****lisz o Clastorze, Decoyu i "przypadkach którze mozna mnożyć"
Szkoda ze nie walczyles w wojnie przeciwko confusion a moze walczyles i dlatego nie grasz :>
Co do mojej aukcji to itemy które sprzedaję mają dla mnie wartość ozdobną, w kasie i loocie mam jeszcze ok 2mln gp.
Nigdy nie posunął bym sie do oszustwa w RL, to że gram czarny charakter w grze, nie znaczy że robie wały w RL.
Jeżeli na Pandorii jest jakaś osoba która wie o mnie naprawde dużo, to jest to właśnie Arlinka.