Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Co nie wplywa na szybkosc i koszty expienia.
Nie.
scaraby to zart, z monkami to juz cala komedia.
zdziwilbys sie.
polowa top10, ta z ktora nie bedzie sie lubial.
standardowo: sd - uh - wave - uh -> powala smiechem.
bolty sa kilkanascie/dziesiat razy tansze, za podobna cene robia kilkarazy wiekszy dmg.
|
Po pierwsze chodziłem na dragi od lvla 35 z dsami i nie wiem czemu "NIE" wiem pewnie masz zawsze rację i nie musisz nawet udowadniac swoich twierdzeń. Od 40 lvlu na dragach (veno)można bardzo ładnie expić a koszty to praktycznie kilka bp mfow i hmm. Pallek tez bolty uh i hmm (no chyba że masz dobrego dista ale to juz musisz skilowac sporo lub bedziesz zabijal 1 draga 5 minut

). Na scarabach expiłem od lvlu 27 i nie było źle. Z expem wychodziłem średnio koszty zerowe praktycznie tylko mfy w 1h z 2k w goldzie mozna było wyciągnąć (czyli z 1 k na czysto) + ~~1k w świecidełkach (wiem że to niewiele ale exp niezly a tomby zajęte więc od czasu do czasu można się przejść) nie wiem czemu to dla ciebie "komedia" ale jak zwykle ty nie musisz niczego udwadniać ty zapewne masz racje i koniec. Co do zabicia sorca to też zapewne "zdziwiłbym się" fakt napewno łatwiej go zabić niż knighta bo to czołg ale sorc z pacc też nie jest wcale takim łatwym celem (no chyba że ciasne podziemia gdzie łatwo zablokować) zawsze możesz ratować się ucieczką. Co do sd uh e wave uh to dobrze wiedzieć że tak cudownie się uhasz ale wiesz nie każdemu to tak extra wychodzi (no chyba że Boot). Wiem wiem ty znowu masz rację nawet jak z zaskoczenia idziesz sobie na expowisko wpada sorc sd e wave ale nie ty jesteś zawsze gotów i z całą pewnością w biegu się uhnąłeś.
Co do cen to jak juz pisałem runy dla sorca poniżej 40 lvlu praktycznie są zbędne (wystarczą mfy i wand) a pallek też do expa na leprzych potworach potrzebuje run. Wiadomo postacie magiczne nie są tak "tanie w expieniu" jak knight czy pall ale po updacie ta różnica zmalała. No i te kilka razy większy dmg to czy nie przesadzasz troszkę?? z hmm na 40 lvlu 42 mlvl zabierasz od 40 do 80 hp (chyba) to ile ty z boltów zabierasz ??? Od 200 do 400 ?? Fajnie proszę o ssy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
1.
Czekam na SS jak solujesz warlocka 
A wszystkie pozostale potwory mozna bic metoda up/down kazda inna profesja tez na 60 lvl.
Albo SD + UE od 2 kolesi naraz na tym samym lvl co ty.
Strzalami mozna zaczac expic tak zeby sie zwracalo przy 40-45 distance (wytrenowanie czego to kwestja kilku godzin), low lvl sorc znowu meczy sie dosyc dlugo zanim moze bic cos wiekszego oplacalnie (guardy to zalosny exp jak by nie patrzec). Bolty w sumie tak jak Vil mowil to pryszcz cenowo jesli chodzi o porownanie do run (czy nawet mana fluidow).
Jesli chodzi o lvl do 100 to wedlug mnie paladyn ma spora przewage... ale pozniej sorc/druid ciagle rosna a palek znacznie zwalnia poniewaz bolty ciagle robia podobne zniszczenia a vis/mort co lvl sie wzmacnia.
|
Sry zapomniałem o warlocku

Sd+ Ue od sorców na tym samym lvlu co ty zabije nawet knighta

2*Ue +2*sd combo to ile to będzie hp na 100 lvlu??
Powiedzmy że sorce mają 100 lvl i 65 mlvl czyli Ue zabiera 632 do 1264
czyli średnio 948 hp (ponieważ sorców jest 2 więc nie będę tego dzielił przez 2) Sd zabiera 477 do 668
czyli średnio 572 zsumujmy to teraz czyli razem zabiorą 1520 a knight na 100 lvlu ma 1565 hp czyli przeciętnie musieliby jeszcze fire arrow użyć

Co do cen to jak już mówłem z pacc czary spontaniczne i wand tyle