Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 13:40   #80
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Pierd****le ci tu o Clastorze bo Tie nie było wogole na tsie (a jak byl to o dziwnych porach zeby go nikt nie zajumał). D-helma mozesz sprzedac w RLu i nie oszukac goscia, gorzej co sie znim stanie na servie jak dowiedza sie kto jest szczescliwym posiadaczem tego itemu.
Cytuj:
Jakiś kolega, bodajże, podobno" ect ect, jestes żałosny
Pisze bodajże bo już dobrze nie pamiętam, było to jakies prawie 1,5 roku temu.
Cytuj:
No wlasnie, nie wiesz w jakim celu wiec po co pie*d0li$z glupoty? To ze bawi sie zabijajac ludzi nie znaczy, ze robi jakies przekrety zwiazane z itemami. Najgorsze jest wlasnie wypowiadanie sie ludzi, ktorzy gó*no wiedza.
Cytuj:
Rly? To pokaz mi slowa, gdzie napisalam, ze jestem najlepiej poinformowana. I niektorzy, jezeli nie wiedza czegos dokladnie to sie nie wypowiadaja. Ty chcesz pokazac, ze jestes wszystko wiedzacy tylko jakos Ci nie wychodzi. Co do DH to sie zgodze, bo faktycznie masz racje, ze inni moga tak postapic ale co do domku, Nie.
Zaprzeczasz sama sobie. Skoro sama mówisz ze to nie ty jestes dobrze poinformowana, więcj jakim prawem zarzucasz mi brak wiedzy na dany temat. Idz do szkoly sie poducz, wroc, przeanalizuj zdania i przestan pisać durnoty.
Cytuj:
Co do test servera to big LOL, czemu ty mi tu p*****lisz o Clastorze, Decoyu i "przypadkach którze mozna mnożyć"
Bo Drotter ktory ma niby hiper pvp (na filmikach rzeczywiscie niezle trafia) na tsie miał 70% chmurek strzelając w 50lvla <lol>. O was ciezko mi cos z tsa napisac bo jakos was nie widzialem ;s