Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 14:06   #127
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sanatio
Świat: Secura
Poziom: 41
Elbero ma numer GG 3923270
Domyślny

Jak pewnie wielu z Was zauważyło kłótnie między członkami Verityserum a członkami Botrs , ale jednak uważam że ta sprawa powinna zostać pomiędzy tymi którzy zaczeli spory czyli mną , Sneldirem i Arthurem i tak wasze komentarze nic nie pomogą mogą jedynie zaszkodzic.Co do sporu ,ja próbowałem się pogodzić ale Arthur zachowuje sie jak małe sfochowane się dziecko no ale trudno.

@Hedrolix
Takie komentaże zostaw dla siebie , Arthur i tak nie wchodzi na nasze zdjęcia więc takie lizanie tyłka Ci nic nie pomoże...Próbujesz się wgłębiać w sprawe o której nie masz pojęcia i komentarze w których piszesz że jesteśmy gildią noobów itd. działają tylko na twoją niekorzyść , skoro Ty jesteś tak zaawansowanym graczem pewnie gonisz Burta z levelem?
Aaa bym zapomniał czy ja miałem kiedyś nawias Anty-Kakol?Jeśli tak uważasz radze kupić okulary albo przyblizać napisy w swojej przeglądarce...

Sorry za off-topic ale musiałem wyjaśnić kilka rzeczy
Gratuluje 48 level-a Johny

@Edit
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor. Powód: Możecie się kłucić, ale nie na forum i nie w takiej formie. Lojalnie ostrzegam obie gildie.
Dziękuje Dwim za usunięcie posta Hedrolixa.Hedrolix następne takie posty też będe raportował i nic nie będzie z podlizywania sie Arthurowi

Ostatnio edytowany przez Elbero - 20-05-2006 o 14:13.
Elbero jest offline   Odpowiedz z Cytatem