Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2004, 22:47   #36
kidler
Użytkownik Forum

kidler's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004

Świat: Aurea
Domyślny

Wiecie co powstalo juz miliony teori o koncu swiata i tyle samo dat, i juz tysiace z tych dat minelo i minie zanim nasza piekna planeta przestanie istniec. Nie bedzie tez raczej to zadna zemsta Bogów itp. itd. tylko cos naturalnego nie wiem skonczy sie woda albo cos.
Aha jak ja dzis napisze cos madrego (wymysle se) i podam date to za 1000lat uznaja mnie za jakiegos Nostradamusa i beda wiezyc ze koniec swiata bedzie wtedy kiedy ja napisalem ...

Aha jezeli mowicie ze ma uderzyc asteroida za iles tam milionów lat czy ma wygasnac słońce to za te kilka milionów/miliardów o ile ludzie jeszcze beda istniac to juz dawno bedziemy mieszkac w odległych galaktykach a ziemia pewnie bedzie jakim wysypiskiem tylko albo cos... bo pomyślcie jezeli 100 lat temu nie było praktycznie zadnej elektroniki a o wyprawach kosmicznych sniło sie tylko filozofom a 100 lat pozniej ludzi byli na ksiezycu wysyłaja sondy na Marsa i inne odległe planety, mamy jakies sondy,łoncza, mozna sie porozumiec z druga osoba na drugim koncu swiata, GPRS itp. itd. i taki przełom został osiagniety przez "jedyne" 100 lat. Jezeli teraz kupujesz najnowszy komputer a na pol roku bedzie to szajs a w sklepach beda 2 razy lepsze to pomyslcie jak teraz szybko rozwija sie technologia... A za kilka milionów/miliardów lat... Juz teraz ludzie sie przymiezaja do załogowych wypraw na Marsa, tak wiec jezeli technologia bedzie sie rozwijac w obecnym tempie a na pewno bedzie sie rozwijac jeszcze szybciej to za 100 lat pewnie beda ludzie mieszkac nie wiem poza układem słonecznym a co dopiero za miliony/miliardy lat...