Knight-70lv 10bp uh i niewidzicie chłopa w rodzimym mieście przez tydzień.Na wysokich Lv jest jak Taran niema dlaniego przeszkody nie do zdarcia.Jeżeli jestes mało lub średnio doświadczonym graczem wybierz jego.
Pallek-O nim to można już poematy pisać na szerokich terenach jet kozak na pk jest kozak gdyby jeszcze miał tyle samo capa co knight to by rządził a tak jest tylko bardzo dobry.Dla graczy początkujących i średniozawansowanych jak znalazł.
Sorc-no ten koles jest debeciak na lv powyżej 60.Sdeki może robic stosukowo wcześnie(w końcu 25mlv to niejest aż tak dóżo).Zabawy jest nim w miare upłuwu czasu co niemiara a właściwie do sorc jest w porządku to jest taki bardzo mocno zaupgradeowany drut bez możliwosci uh ale za to z sd.sredniozawansowani gracze jak i mocno zawansowani bendą mieli z nim sporo uciechy.
Drucik-moim zdaniem to jest małe nieporozumienie.Oprucz uh nieposiad nic co go wyrużniaz tłumu.
Cipy powinny cos z nim zrobic bo jego jedyna rolą jest byciem uh meakerem dla knighta.Co wiecej druid to taka chodząca pierdoła a pozatym czy kots widizał druida ktru chce byc zły do szpiku kości.Przecierz druid jest stwożony do zbierania kwiatków i ziułek na łące.
Dla mało zawanswowanego gracza jest nikim , dla średniozawansowanego gracza moze byc czym w rodzaju odszkokczni, dla specjalisty od tibi jest ylko uh meakerem i nikim pozatym.
No to by było na tyle jeśli chodzi o moje wypociny mam nadzieje że choć trosze zaspokoiłem waszą ciekawośc