Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 16:30   #234
Vaikor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
@Colm
Typowe lanie wody. Potrafisz się wypowiedzieć bez ironii?

@Vaikor
Wyśmiewasz mnie z jakiegoś tekstu. Ja tam Ciebie nie wyzywam ani nie naśmiewam się, że najpierw byłeś w Tengu i zapowiadałeś, że nigdy nie zapłacisz, że Fire to najgorsze śmiecie. Za kilka dni jako pierwszy płacisz za wolność i wypowiadasz się w samych superlatywach o nowych kolegach, którzy Cię za kilka miesięcy zabijają i po krótkiej rozmowie udajesz, że nic się nie stało i bronisz Avis na tibia.com przed Overshadows. Teraz znów przeciwko Avis. Człowieku postanów coś raz na zawsze.

Nie liczę nawet na normalną odpowiedź, gdyż z Vaikorem i Colmem nie da sie nawiązać rozmowy. Banda dzieciaków gotowa zbluzgać i wyśmiać innych za jakąś gierkę. Płytkie.
Hoho pan dorosły sie znalazł, grający w tibie jak inne dzieci, ciekawe kiedy to skończysz? Ja za trzy miesiące wyjeżdżam do niemiec do pracy, zajme sie prawdziwym życiem, a nie jak ty myślisz że jesteś niewiadomo co w grze, a w rlu? Taki cwaniak w grze to każdy być potrafi "**:** Falcon Eter: **:** Trepik: nie wchodz to gildi Vaikora, i tyle, bye" haha lol. A co do tego robienia nowo poznanych kolegów, to was nigdy nie uznawałem za kolegów, tak Russel i Trixtara są i będą moimi kolegami a nie dziećmi bez honoru jak Torpedo i Torax. Po tym jak Overshadows opuścili Morgane musiałem zakolegować sie z Avis albo mógłbym zapomnieć o grze na Morganie to jest chyba proste i logiczne, znajdź i przeczytaj moje posty na forum tibia.com jeszcze raz i pomyśl czy tak naprawde broniłem Avis przed OS czy może jednak broniłem tam siebie. I ja nie udaje że wszystko jest ok, tylko raczej wy, tak? To Torax mi powiedział że wszystko będzie już ok, aż tu nagle wczoraj przybiega i sduje. Ci ludzie są dziećmi, nie ja i Colmes. I Trepik, to że jesteś moderatorem tutaj na tym forum o niczym nie świadczy, chcesz to mnie zbanuj jeśli nie będziesz miał ochoty odpowiadać na moje posty. Ale przestań bronic tych nisko położonych śmieci.

EDIT: Ja zawsze byłem twardy a ty sie taki stałeś od kąd dołączyłeś do Avis ;d, pamiętasz Sher Shan'a? To ja jak cie nie chciałem w gildi bo noobowałeś jak dzieci

Ostatnio edytowany przez Vaikor - 20-05-2006 o 16:36.
Vaikor jest offline