Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 16:59   #126
TaJemniczy
Użytkownik Forum

TaJemniczy's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
@ taJemniczy ja na przyklad zginąłem - jak sie puzniej dowiedzialem - bo jakis h lvl pokazywal koledze jak sie zabija w tibii o.O' ;/ i sie nie wqrzam na server tylko na tego imbecyla co mnie zabil, nie chodzi o to ze ktos nigdy nie zginął w głupi sposób tylko o to że "raz na wozie raz pod wozem" - przecież nie zawsze Ty będziesz ofiarą
Rozumiem i sorrki że nie dopisałem że również normali gracze padają za nic, lecz myślałem że to jasne,lecz jeżeli nie to mówięJ . Lecz sam widzisz, że moja teza się potwierdza, że większość h-lvl to............ Acha napisałeś i tu cytuję ,, przecież nie zawsze Ty będziesz ofiarą’’ niestety to rzadko się zdarza, bo widzisz w większości przypadku gdy maż hunta , ta osoba nie popuści do końca , będzie cię zabijać, brać kasę , a ty coraz niżej będziesz upadał and down down , aż nie będziesz w stanie spojrzeć na swoją postać która kiedyś miała np.50 lvl teras ma 40 , która kiedyś miała zaje....... eq a teras plate set naprawdę to zniechęca. Potem następuje kryzys, mianowicie każdy gracz albo sprzedaje postać albo ją jak to kiedyś ładnie powiedział ,,złomuje’’ i to koniec naszej przygody tom postacią, lecz życzę ci żebyś tego nie przeżył.
TaJemniczy jest offline   Odpowiedz z Cytatem