Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 17:12   #90
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zikator
@Pandorian Technomancer:

1. Prot odemnie= prot od Tuath, TK nie wystapi przeciwko Tuath bo zostanie zmiażdżone.

2. Reportuj mnie, nikt mi nic nie udowodni.

@Mithgar: Wlasnie zdalem mature i wybieram sie na studia. A ty wracaj na lekcje do gimnazjum.

@1.) Zikk wiesz równie dobrze jak i ja ze sytuacja na PAndzie zmienia sie z dnia na dzien, dzis relyt, drotty, i wielu innych jest w Tuath, jutro moga byc w TK. Pozatym ty wiesz ze staniesz za nimi , ale nikt nie da ci pewnosci ze oni zrobia to samo. Wiele juz było gildi na Pandzie, wiele silnych, a tylko TK nadal trwa.

@2.) A po co miałbym to robic ?? nie jestem zazdrosnym dzieciakiem, zapracowales na te itemy wlasna gra i to twoja decyzja co chcesz uczynic z nimi.

a tak poza tematem. Wielkie gratzz za zdanie Egzaminu Dojrzałosci , gdzie wybierasz sie na studia ??

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mithgar XX

Rofl, dla twojej wiadomości, jeżeli cię to interesuje, właśnie kończę 1 klasę LO najlepsze w moim mieście ze średnią 4,5+ bez uczenia się.

Ciekawe, jakie ty skończyłeś _/
to taki mału offtop .

tez miałem kolego co skonczył najlepsze liceum w swoim miescie ale pech chciał ze było ono gorsze od najgorszego w moim miescie. Pozatym długa droga przed Toba jeszcze a wyniki w liceum i tak zweryfikuje egzamin dojrzałosci i twoje zycie. Jesli bys sie mnie pytał kto jest "debesciak" to Ci powiem ty jestes "de besciak" ja nigdy nie mialem dobrych stopni w szkole sredniej, nigdy nie bylem dobry, a jednak skonczylem szkole srednia, skonczylem studia, mam wspaniala i dobrze platna prace , a wielu z tych z srednia +4,5 skonczylo pod budka z piwem albo zapiiiiii w firmach za marne ochlapy. Wiec sam widzisz nie ma sprawiedliwosci .

Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 20-05-2006 o 17:20.
Pandorian technomancer jest offline   Odpowiedz z Cytatem