@Colm
To nie ja mieszam prawdziwe życie z Tibią. Czy naprawdę uważasz, że to jak się ktoś zachowuje w grze świadczy o tym jaki jest naprawdę? Tak straciłem całe eq (było trochę inne ale mniejsza z tym) i uważasz mnie przez to za "dzieciaka"? Dziwna teoria Ci powiem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaikor
Hoho pan dorosły sie znalazł, grający w tibie jak inne dzieci, ciekawe kiedy to skończysz?
|
Nie mówiłem, że jestem dorosły. Skończę grać jak mi się znudzi, proste.
Cytuj:
Ja za trzy miesiące wyjeżdżam do niemiec do pracy, zajme sie prawdziwym życiem, a nie jak ty myślisz że jesteś niewiadomo co w grze, a w rlu?
|
Czy to oznacza, że do tej pory nie zajmowałeś się prawdziwym życiem? Nie moja sprawa, że niektórzy nie potrafią podzielić życia na to wirtualne i prawdziwe. I nie uważam się za niewiadomo kogo ani w grze ani w rlu.
Cytuj:
Po tym jak Overshadows opuścili Morgane musiałem zakolegować sie z Avis albo mógłbym zapomnieć o grze na Morganie (...)
|
Chodzi mi o to, że byłeś pierwszym, który mówił, że nigdy nie zapłaci i jednocześnie byłeś pierwszym, który zapłacił, a wtedy wojna się jeszcze nie kończyła i niewiadomo było kto wygra.
Cytuj:
I Trepik, to że jesteś moderatorem tutaj na tym forum o niczym nie świadczy, chcesz to mnie zbanuj jeśli nie będziesz miał ochoty odpowiadać na moje posty.
|
Skończ z tym banowaniem. Gdzie ja Ci powiedziałem, że Cię zbanuję? Na siłę chcesz z siebie robić cierpiętnika.
Cytuj:
pamiętasz Sher Shan'a? To ja jak cie nie chciałem w gildi bo noobowałeś jak dzieci
|
I kto tu robi z siebie niewiadomo kogo? ;]