Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2006, 18:35   #71
Skorpion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica

Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Świat: Chimera
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
Domyślny

Nawiazujac do mass healing on leczy wszystko wiem bo jak ide na hydry i malo co mi ds nie padnie podczas bicia to czasami uzyje i hydre tez to leczy tak samo dragi. Wiec ani z mass healing skonczyl by sie katastroficznie dla robiacego do teamu.

Moj brat gra MSorcem, Ja gram EDruidem mam 40lvl on 40lvl i z moich obserwacji i doswiadczen wiem ze druid jest lepszy. Ide na hydry lecze blokera dsy moj brat tylko stoi i zuzywa ihy. Zeby uzyl ewave widzialem 2 razy wali tylko z evis/emort tak samo jak. Jak expi solo leczy sie czesto exura gran a ja czasami exura sio w przeliczeniu na 5h expienia wychodzi mi ponad bp manasow taniej. Expie... on expi na tombach/guardach z wand of infero idzie mu sporo manasow expi efektywniej ale i drozej, ja expie z volcanic rod expie dluzej ale taniej.

Wiem ze nie mam 60lvl i nie jestem wstanie opisac jak to bedzie wygladac kiedy ja i brat bedziemy takie mieli, ale narazie wiem jedno puki mamy pacce moj 40lvl druid ma przewage nad 40lvl sorcem mojego brata.

aaa i jeszcze jedno thx Sir Grali za pomysl na ofq z ps w zyciu bym na to nie wpadl, z checia wyproboje.

Ostatnio edytowany przez Skorpion - 20-05-2006 o 18:47.
Skorpion jest offline   Odpowiedz z Cytatem