Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aklodah
jak patrze na wasze posty to żałość mnie bieże, obraz nędzy i rozpaczy...Sorki za spotrzeżenia ale wiekśzośc z was to same gnoje mocne w gebie, każdy rwie sie do czegos a sam nic soba nie prezentuje zastanówcie się co piszecie...
Btw do Moderatora: Prosze o rozważenie banowania noobowskich wypowiedzi czy także wyzwisk, bo wiecej tu osób ktore maja od 8 do 12 lat.
Pozdrawiam...Yours Aklodah
|
mam nadzieje, że mówisz tylko o nielicznych udzielających się na tym forum

bynajmniej Ja staram się tylko przekazywac informacje o osobach które idą na nowego serva z innych serverów, na których przegrali wojnę.
Nie staram się szukac ekipy na forum, bo wiem że jest to praktycznie nierealne, gdyż dokładnie każdy może byc mocny tylko w gębie, gorzej w praktyce.
A co do wypowiedzi: "Ja ide na new serv", "zabijemy wszystkich swe", "kto robi najta"... po co to piszecie? idizesz na nowy server? spoko, chcesz zabic Szwedów? powodzenia... , Robisz sorca? podobnie pewnie jak 90 % osób na nowy server więc nie jesteś nikim szczególnym.
Wszystko wyjdzie w praniu
btw: z tego co zauważyłem praktycznie na każdym forum na Tibia.com jest temat odnośnie pójścia na nowy server, pewne jest, iż będzie tłoczno
Powodzenia dla wszystkich